Приватне домоволодіння Азовська, 12/1

Херсонська область, Генічеський район, село Генгірка, вулиця Азовська, 12/1
0 Додати
Останнє редагування: 18.03.23

Деталі
Місцезнаходження: Генгірка
Адреса: Херсонська область, Генічеський район, село Генгірка, вулиця Азовська, 12/1

phonelogo Телефон: +38 (073) 213 46 76; +38 (068) 275 11 83
Контактна особа: Анатолій
Кількість місць: 4
Переглядів сторінки : 1378
Наразі переглядають цю сторінку: 3 человека
Опис

Відпочинок на Азовському морі 2024, Арабатська Стрілка, Генгірка

Пропонуємо комфортний сімейний відпочинок у двокімнатному будинку за п'ять хвилин від Азовського моря. Ми розташовані в приватному секторі в селі Генгорка на Арабатській стрілці (напроти пансіонату papademore).
 
У радіусі 300 метрів від нас супермаркет, аптека, їдальня (можна замовити харчування), басейн з гірками, піцерія, тенісний корт, оглядове колесо, лунопарк, дитячий майданчик. Також неподалік розташований дельфінарій. За два кілометри - аквапарк. Знамените рожеве озеро – 7 хвилин їзди, приватний зоопарк, гаряче джерело з лікувальними грязями – 15 хвилин їзди. Відсутність авто не проблема для відвідування всіх місць, оскільки є маршрутки, таксі, екскурсійні автобуси.

Проживання

У будинку вільно розміщується сім'я із 4-х осіб, але площа дозволяє поставити додаткове місце за окрему плану. У будинку спальня, вбиральня, кухня-студія. З меблів: двоспальне ліжко та двомісний диван, камод, шифанер, передпокій, повноцінна кухня з варильною поверхнею, мікрохвильовою піччю і великим холодильником, обідній стіл, кухонний куточок. Також є столик на вулиці. WI-FI.
 
Також є окремі дерев'яні будиночки з усіма зручностями на 4 особи. Гаряча вода постійно. Своя кухня з необхідним посудом, телевізор, кондиціонер.
 
Територія захищена, є місце для стоянки автомобіля.
 
Якщо ви їдете до нас на відпочинок поїздом - крайня станція Новоолексіївка (25 км. від нас) або Генічеськ (10 км. від нас). Можливий трансфер.
 
Ціни за будиночки та двокімнатний будинок може змінюватися від кількості людей та днів відпочинку, тому телефонуйте уточнюйте, пишіть у вайбер. Ціни гнучкі, постараємося знайти варіант для кожного)

Найкращі пансіонати курорту