Гостьовий дім Барбарис

Генічна Гірка
4 Додати
Останнє редагування: 18.03.23

VIP-Партнер
Деталі
VIP-партнер проекта
Місцезнаходження: Генгірка
Адреса: Генічна Гірка
Контактна особа: Адміністратор
Кількість місць: 21
Переглядів сторінки : 2872
Наразі переглядають цю сторінку: 1 людей
Опис

Відпочинок на Азовському морі в Херсонській області 2024, Арабатська Стрілка, Генгірка

Гостьовий будинок "Барбарис"

Гостьовий будинок "Барбарис" розташований у самому тихому районі Генгірки за 100 метрів від моря. Тут немає міської суєти, проїжджої частини та шуму від дискотек, тільки чисте повітря та тепле азовське море. Місце ідеально підходить для відпочинку з дітьми будь-якого віку. У нас Ви зможете по-справжньому розслабитися і відчути себе відпочилими.

Проживання

Максимальна заповнюваність 6 сімей, що не мало важливо в умовах епідеміологічної обстановки в країні і просто для тих, хто не бажає проводити відпустку в густо заповнених пансіонатах.
 
Розміщення відпочиваючих у 3-х та 4-х місних номерах з усіма зручностями (душ, санвузол, кухонний блок, кондиціонер, телевізор).

Інфраструктура

На території є альтанка, мангал, парковка та дитячий майданчик, безкоштовний атракцій "Рибалка". За домовленістю можемо організувати трансфер із залізничних вокзалів Генічеська та Новоолексіївки (безкоштовний, при проживанні від 10 діб). Прокат кальяну, PlayStation 4.
4-місний люкс
Фотографії номера:
Опис номера:
Номер знаходиться на другому поверсі з окремою верандою з видом на море. Укомплектований новими меблями, три ліжка (два односпальні та двоспальні), санвузлом (унітаз, душ, умивальник), кухонним блоком (мийка, холодильник, електрочайник, електроплита та весь необхідний посуд), телевізором, кондиціонером, гаряча та холодна вода цілодобово.

3-місний люкс
Фотографії номера:
Опис номера:
Номер знаходиться на першому цежі з окремим входом та верандою. Укомплектований новими меблями, два ліжка (односпальне та двоспальне), кухонним блоком (мийка, холодильник, електрочайник, електроплита та весь необхідний посуд), санвузлом (унітаз, душ, умивальник), телевізором, кондиціонером, гаряча та холодна вода цілодобово.

Незарегистрированный пользователь
Лілія (Черкаси) 19.08.2021
Дякуємо господарям за надані комфортні умови для відпочинку! Номера комфортні, чистенькі! В дворику облаштований дитячий майданчик та мангальна зона з бесідкою. Процвітання Вам!
Незарегистрированный пользователь
Наталія (Черкаси) 10.08.2021
Відпочиваємо зараз, до моря- 2 хв, в номері є все для комфортного відпочинку. Господарі дуже привітні.
Незарегистрированный пользователь
Дарья (Запорожье) 10.06.2021

Отдыхали на майские. Понравилось. То, что ожидала. Море действительно в 100 метрах. Никакого шума от сельской дороги или баров с дискотеками. Бесплатный, чистый пляж соседнего пансионата. Минут 5-7 ходьбы до рынка, супермаркетов и кафешек (хоть все это и не работало в то время). Не обошлось без минусов. Слабое озеленение (ожидаемо, открылись в этом году). Не освещена дорога из села (не ожидаемо, пользовались фонариками на телефонах. Благо, идти 2 минуты).