Пансіонат Аріша

12 Додати
Останнє редагування: 17.03.23

VIP-Партнер
Деталі
VIP-партнер проекта
Місцезнаходження: Генгірка
Адреса:
Контактна особа: Адміністратор
Кількість місць: Уточняйте у администратора
Переглядів сторінки : 971
Наразі переглядають цю сторінку: 1 людей
Опис

Відпочинок на Азовському морі в Херсонській області 2024, Арабатська стрілка, Генгірка

Пансіонат "Аріша"

Пансіонат розташований за 5-7 хвилин ходьби від пляжу. Побудований у 2024 році, пансіонат має вдале розташування: у пішій доступності ринок, аптека, магазини, кафе та луна-парк.

Проживання

До послуг відпочиваючих однокімнатні та двокімнатні номери «Люкс» розташовані в 3-х поверховому корпусі та розраховані на розміщення 4 та 5 осіб. Комплектація номера: кімната-студія з кухонною зоною з електроплитою, мікрохвильовою піччю, холодильником та посудом для приготування страв. Спальня обладнана кондиціонером, телевізором та санвузлом. Гаряче водопостачання цілодобове. Є номери з балконом.
 
Розрахункова година: виїзд до 12:00, заїзд після 14:00. Ранній заїзд або пізній виїзд оплачується додатково та можливий за наявності вільних номерів.

Харчування

Самостійне приготування їжі або харчування в кафе поблизу.

Інфраструктура:

  • WI-FI,
  • відкритий басейн з підігрівом,
  • зона відпочинку з шезлонгами,
  • паркування,
  • альтанки,
  • мангали,
  • ігровий майданчик для дітей.
На пляжі знаходяться десятки кафе та водних атракціонів
 
За 1 км від нас розташована водолікарня "Гаряче Джерело", за 1,5 км дельфінарій «Оскар», за 3,7 км аквапарк «Оазис». Любителі яскравих фотографій можуть відвідати Рожеве озеро (4 км) та затоку Сиваш.
 
Бронь номерів провадиться за передоплатою у розмірі 1 доби проживання.
 
Ласкаво просимо на відпочинок!
Люкс однокімнатний
Фотографії номера:
Опис номера:
Однокімнатні номери "Люкс" розташовані в 3-х поверховому корпусі. Номер обладнаний кухнею-студією з електроплитою, мікрохвильовою піччю, холодильником і посудом для приготування та прийому їжі. Спальня обладнана кондиціонером, телевізором. Санвузол з цілодобовою подачею холодної та гарячої води.
 
Меблі в номері: два двоспальні ліжка.
 
Безкоштовний Wi-Fi
 
При заселенні від 7 ночей існує гнучка система знижок.

Люкс двокімнатний
Фотографії номера:
Опис номера:
Номери обладнані кухнею-студією, холодильником, мікрохвильовою піччю та всім необхідним посудом для приготування їжі, телевізором та кондиціонером.
 
У кожному номері є санвузол з цілодобовою подачею холодної та гарячої води. Меблі в номері: два двоспальні ліжка або двоспальне ліжко + великий розкладний диван. Шафа, стіл + стільці.

Незарегистрированный пользователь
Иван Лебедев (Украина) 16.09.2021

Здравствуйте Саша и Рита, нам у Вас все понравилось просто обалдеть, обстановка так сказать по кайфу, чесно говоря, не помню когда так отдыхал. В номере все чистое и новое, комнаты большие, Еве Ивановне понравилось,есть интернет, бар с пивчанским)), Огромный и теплый бассейн, детская площадка и многое другое. Но мне кажется что самая большая изюминка всего этого, это хозяева Вы классные, искренние и дружелюбные мне очень понравилось, обязательно приедем еще)))

Незарегистрированный пользователь
Irina Bilenko (Украина) 01.09.2021

Отличное место для прекрасного отдыха) У нас был просто волшебный номер, я была удивлена белому, с приятным ароматом и идеально выглаженому красивейшему белью, в номере большой чистейший набор посуды, очень понравилось что можно принимать пищу как в номере за столом так и на балконе, создаётся ощущение домашней обстановки и уюта. Бассейн чистый и очень теплый. Никаких претензий к владельцам нет, Абсолютно всё было прекрасно, видно что в дело душу вложили. Саша, Рита огромное вам спасибо за отзывчивость и прекрасный приём, надеюсь на встречу в следующем году

Незарегистрированный пользователь
Дарья Кучеева (Украина) 29.08.2021

Если Вы хотите отдохнуть с максимальным комфортом и чувствовать себя как дома, Вам сюда) Отдыхали семьёй в этом чудесном месте) Чистейшие номера, территория ухоженная! В номере есть все для проживания, кухня оборудована всем необходимым( плита, набор посуды, чайник) . На территории бассейн с подогревом, что немаловажно, если вы приехали с детками, да и взрослим это очень комфортно! Прекрасная детская площадка. До моря 5 минут спокойным шагом! Хозяева это просто любовь Вас встретят как родных) Ещё не встречала людей, которые настолько отдаются своей работе! Саша и Рита, спасибо Вам за такой тёплый приём! Обязательно вернёмся )