Пансіонат Сонечко

вул. Азовська 42 Б
0 Додати
Останнє редагування: 19.03.23

Деталі
Місцезнаходження: Генгірка
Адреса: вул. Азовська 42 Б

phonelogo Телефон: +38 (050) 947 87 32
Контактна особа: Раїса Василівна
Кількість місць: Уточняйте у администратора
Переглядів сторінки : 1053
Наразі переглядають цю сторінку: 1 людей
Опис

Відпочинок на Азовському морі 2024, арабатська Стрілка, Генгірка

Пансіонат "Сонечко"

Запрошуємо відпочити у невеликому затишному міні-пансіонаті "Сонечко", розташоване на Арабатській стрілці в Генгірку.

Проживання

Ви можете зупинитися в 2-х поверховому котеджі або в окремих будиночках з новими меблями, телевізорами, холодильниками та кондиціонерами. Гаряча вода, туалети у кожному номері. З вікон котеджу відкривається краєвид на море. Є в наявності номери на 2-3-4 особи зі зручностями в номері - душ, туалет, кондиціонер. Гаряча вода цілодобово у всіх номерах. У кожному номері також нові меблі, ТБ, холодильник, мікрохвильова піч, кондиціонер.

Харчування

Можливе самостійне приготування їжі в нашій кухні, обладнаної плитами, холодильниками та іншим необхідним інвентарем. Для харчування є 2 невеликі їдальні. Крім того, є домовленість із сусіднім пансіонатом про харчування в його їдальні.

Інфраструктура

Передбачено місце для безкоштовного паркування машин. Під час відпочинку можна також пройти курс бальнеологічного лікування – захворювання шкіри, серцево-судинної системи, остеохондрозу, периферичної нервової системи, жіночої статевої сфери на природному гарячому джерелі (800 метрів від бази).
 
За попередньою домовленістю ми можемо зустріти вас на залізничних вокзалах у Генічеську та Новоолексіївці. На пансіонаті є можливість підключення до Інтернету через Wi-Fi.
 
Ми відкриті для відпочиваючих починаючи з 1 травня до 1 листопада! Чекаємо на Вас у Генгірку на Арабатській стрілці.

Найкращі пансіонати курорту