Готель Kamilla

Білгород-Дністровський р-н, (станція залізнична «Лиманська»)
1 Додати
Останнє редагування: 16.09.22

Деталі
Місцезнаходження: Затока
Адреса: Білгород-Дністровський р-н, (станція залізнична «Лиманська»)

phonelogo Телефон: +38 (068) 777 75 57; +38 (048) 787 50 00
Контактна особа: Адміністратор
Кількість місць: Уточняйте у администратора
Переглядів сторінки : 11018
Наразі переглядають цю сторінку: 1 людей
Опис

Відпочинок на Чорному морі 2024, Затока

Готель "Камілла"

До вашої уваги пропонується міні-готель «Камілла» – сучасний триповерховий дерев'яний котедж з відкритою верандою, який розташований неподалік транспортної розв'язки самого курорту та за 3-5 хвилин ходьби від моря.
 
Розташування готелю дозволить Вам провести незабутній відпочинок біля моря.

Проживання

Однією з особливостей даного готелю є поєднання стилю «кантрі» із застосуванням сучасних технологій, що робить Ваш відпочинок не лише комфортним, а й екологічно чистим, безпечним.
 
Готель включає 18 невеликих (2-х, 3-х, 4-х місцевих), але затишних номерів, в яких є все для повноцінного відпочинку: кондиціонер (спліт система) холодильник, нові сучасні меблі, телевізор. Кожен номер обладнаний санвузлом та душем з цілодобовою подачею холодної та гарячої води.

Харчування

Є кухня для самостійного приготування їжі.

Інфраструктура

Розташований неподалік транспортної розв'язки самого курорту і за 3-5 хвилин ходьби від моря. На території є дитячий майданчик.
 
Бронювання номерів:
  • Для бронювання необхідно погодити з нами наявність вільних місць на період, що Вас цікавить, по телефону, і після цього зробити передоплату за перші дві доби проживання.
  • Оплату з будь-яких населених пунктів України можна здійснити у спосіб, нижче вказаний: Найбільш швидкий та зручний варіант бронювання через Приватбанк. У формулюванні платежу вказати ПІБ людини, яка бронює номер.
  • Після оплати необхідно обов'язково повідомити по одному з телефонів +38 (048) 787 50 00, +38 (068) 7777 55 7 суму, яку Ви сплатили та ПІБ людини, за якою треба закріпити броню.
  • Оплату з Росії, Білорусії, Молдови та інших країн зарубіжжя можна зробити з будь-якого банку Вашої країни, який працює з Western Union.
  • Комісія за переказ складає 1% від суми та оплачується Вами на місці.

Інструкція:

  • Повідомте операціоністу ПІБ Одержувача (Акбаш Ольга Костянтинівна), суму переказу ($США);
  • Отримайте заповнений операціоністом Ваш екземпляр Заяви на переказ без відкриття рахунку з контрольним кодом переказу;
  • Передзвоніть нам за номером +38 (048) 787 50 00, +38 (068) 7777 55 7 або надішліть SMS контрольний код перекладу та ПІБ Відправника, на якого ми і здійснюватимемо бронювання номера.
Незарегистрированный пользователь
violetta (Київ) 02.08.2021

Опис готелю не відповідає дійсності: умови проживання просто жахають, все розвалюється, просто туди не хочеться потрапити, рушники та постіль напевно просто водою перуться, бо стан такий брудний що витиратись ними неможливо. Нікому не рекомендую цей готель. Проблеми з каналізацією, що просто неможливо перебувати на території. Чому такі, умови чому ніхто не перевіряє такі готелі та й ціни скаженні. Провірте це житло перш ніж їхати туди!!!

Найкращі пансіонати курорту