Гостьовий дім Shafran

вул. Морська, 40, СОГ "Ветеран", Одеська обл., 67840
0 Додати
Останнє редагування: 10.07.22

Деталі
Місцезнаходження: Чорноморськ
Адреса: вул. Морська, 40, СОГ "Ветеран", Одеська обл., 67840

phonelogo Телефон: +38 (093) 938 1002
Контактна особа: Адміністратор
Кількість місць: Уточняйте у администратора
Переглядів сторінки : 595
Наразі переглядають цю сторінку: 1 людей
Опис

Відпочинок на Чорному морі 2024, Чорноморськ (Іллічівськ) Гастхоф Шафран

Гостьовий будинок «Шафран» розташований у місті Чорноморськ, за 400 м від району Пляж-Санжійка. Гостьовий будинок розташований у зеленій зоні із чистим морським повітрям. До будинку веде зручний під'їзд бетонною дорогою, а через 5 хвилин прогулянки мальовничими схилами чекає зустріч з природним пляжем, не переповненим людьми і морем в якому можна побачити дельфінів. Ширина пляжної смуги 7-12 м., протяжність кілька кілометрів на одну й у другий бік.

Проживання:

Усі номери мають телевізор з плоским екраном і супутниковими каналами, а також власну ванну кімнату. У номерах є тераса з видом на садочок. Усі номери оснащені холодильником.

Харчування:

У розпорядженні гостей загальна кухня, доставка їжі та напоїв у номер. Подаємо континентальний сніданок або сніданок у меню. До послуг гостей ресторан. На території облаштовано дитячий майданчик. На околицях міста Чорноморськ та його околицях популярні піші походи та інші види активного відпочинку. Відстань до міжнародного аеропорту Одеси складає 18 км. За додаткову плату надається трансфер з/до аеропорту.

Найкращі пансіонати курорту