Пансіонат Перлина

+380681099877 +380681099877 Замовити
вул. Піщана 47/1, Одеська обл., Білгород-Дністровський р-н
1 Додати
Останнє редагування: 10.09.22

VIP-Партнер
Деталі
VIP-партнер проекта
Місцезнаходження: Затока
Адреса: вул. Піщана 47/1, Одеська обл., Білгород-Дністровський р-н

phonelogo Телефон: +38 (068) 109 98 77
Контактна особа: Адміністратор
Кількість місць: Уточняйте у администратора
Переглядів сторінки : 10248
Наразі переглядають цю сторінку: 1 людей
Опис

Відпочинок на Чорному морі 2024, Затока

Затока, вілла "Перлина"

Відпочинок у центрі Затоки біля Чорного моря на віллі «Перлина»! Вам сподобаються нові номери за прийнятними цінами, близькість до моря та розважальної інфраструктури, а також зручна транспортна розв'язка. Забронюйте номер вже зараз та насолоджуйтесь довгоочікуваним відпочинком! Вілла є сучасним комплексом, який знаходиться в самому центрі Затоки в 5 хвилинах ходьби від широкого піщаного пляжу та Чорного моря.

Проживання

Для відпочиваючих збудовані комфортабельні номери класу "Люкс". Кожен номер укомплектований новими меблями з панорамою на всю стіну завширшки від 6 метрів. При оформленні номерів враховувалися всі нюанси та тонкощі, щоб свій відпочинок на Одещині ви провели в найкращих умовах. Цілодобова подача гарячої та холодної води.

Категорії номерів:

  • Просторі 2-х, 3-х, 4-х місні номери зі зручностями, площею від 20 м2 - тераса або балкон з меблями, кондиціонер, холодильник, плазмовий телевізор (кабельне ТБ), санвузол (душ, туалет, умивальник), шафа- купе, журнальний столик, тумбочки, двоспальне ліжко та двоспальний розкладний диван.
  • Сімейні номери зі своєю кухнею та окремим двориком – дворик з меблями, виділена кухня, обладнана електроплитою, умивальником та кухонною стінкою з посудом. Кондиціонер, холодильник, плазмовий телевізор (кабельне ТБ), санвузол (душ, туалет, умивальник), шафа-купе, журнальний столик, тумбочки, два двоспальні ліжка та двоспальний розкладний диван.

Харчування

На території вілли обладнано спільну кухню для самостійного приготування їжі, укомплектовану необхідним посудом та технікою. Усі бажаючі зможуть замовити комплексні обіди та вечері.

Інфраструктура:

  • зона відпочинку зі столиками;
  • дитячий майданчик;
  • паркування;
  • мангал та шампура.

Сервіс, що входить у вартість:

  • проживання у номері з усіма зручностями;
  • Wi-Fi у номері;
  • охороняємось автостоянка;
  • дитячий майданчик;
  • цілодобове користування кухнею та посудом;
  • рушники та змінні комплекти постільної білизни;
  • особистий столик у їдальні або у дворі;
  • мангал та шампура за потребою.
Поблизу вілл розташовані точки громадського харчування, кафе, бари, торгові намети, розваги для дітей і дорослих.
 
 
Пропонуємо Вашій увазі інші наші готелі:
  • Готель "Два ангели"
  • Пансіонат "Гранд Хаус"
  • Готель "Вілла Жечужина 2"
Ласкаво просимо на відпочинок!
Люкс 2-х місний зі своєю кухнею
Фотографії номера:
Опис номера:
Номер (20 м2) укомплектований необхідними меблями, кондиціонером, холодильником, плазмовим телевізором (кабельне ТБ), санвузлом (душ, туалет, умивальник), шафою-купе, журнальним столиком, тумбочками, двоспальним ліжком та двоспальним розкладним диваном. Кожен номер має терасу або балкон з меблями Цілодобова подача гарячої та холодної води.

Люкс 3-х місний зі своєю кухнею
Фотографії номера:
Опис номера:
Номер укомплектований необхідними меблями, кондиціонером, холодильником, плазмовим телевізором (кабельне ТБ), санвузлом (душ, туалет, умивальник), шафою-купе, журнальним столиком, тумбочками, двоспальним ліжком та двоспальним розкладним диваном. Кожен номер має терасу або балкон з меблями Цілодобова подача гарячої та холодної води.

Люкс 4-х місний зі своєю кухнею
Фотографії номера:
Опис номера:
Номер укомплектований необхідними меблями, кондиціонером, холодильником, плазмовим телевізором (кабельне ТБ), санвузлом (душ, туалет, умивальник), шафою-купе, журнальним столиком, тумбочками, двоспальним ліжком та двоспальним розкладним диваном. Кожен номер має терасу або балкон з меблями Цілодобова подача гарячої та холодної води.

Сімейний "Люкс" зі своєю кухнею та окремим двориком
Фотографії номера:
Опис номера:
Кожен номер має свій дворик з меблями, виділена кухня, обладнана електроплитою, умивальником і кухонною стінкою з посудом. Номер укомплектований необхідними меблями, кондиціонером, холодильником, плазмовим телевізором (кабельне ТБ), санвузлом (душ, туалет, умивальник), шафою-купе, журнальним столиком, тумбочками, двома двоспальними ліжками та двоспальним розкладним диваном. Цілодобова подача гарячої та холодної води.

Незарегистрированный пользователь
Сергей (Харьков) 10.09.2021
Отличная гостиница. Все вежливо, аккуратно, без обмана. Отдых получился отличный. Огромное спасибо персоналу и владельцам за отличный отдых. В следующем году обязательно вернёмся.