База відпочинку Незабудка-2

+380675588943 +380979065005 +380939489643 +38 093-948-96-43 Замовити
Білгород-Дністровський р-н, Будакська коса
0 Додати
Останнє редагування: 09.09.22

VIP-Партнер
Деталі
VIP-партнер проекта
Місцезнаходження: Затока
Адреса: Білгород-Дністровський р-н, Будакська коса

phonelogo Телефон: +38 (067) -55-88-943, +38 (097) -906-50-05; +38 (093) -948-96-43 Наш Instagram - @ nezabudka2_zatoka
Контактна особа: Адміністратор
Кількість місць: Уточняйте у администратора
Переглядів сторінки : 36481
Наразі переглядають цю сторінку: 1 людей
Реклама
Опис

Відпочинок на Чорному морі 2024, Затока

База відпочинку "Незабудка-2"

Ми знаходимося на Будакській косі на першій береговій лінії за 50 метрів від моря. Наш Instagram - @nezabudka2_zatoka.

Проживання

  • Всі наші номери (2-х, 3-х, 4-х місні) зі стандартними та додатковими зручностями розташовані в одно- та двоповерхових корпусах. Категорії номерів – номери-блоки та 3-, 4-х місні номери «Люкс». Гаряча та холодна вода подається безперебійно та цілодобово.
  • Номери-блоки - складаються з 2-х кімнат по 3 місця та великого холу. Номери містять: душ, туалет, умивальник, кондиціонер, холодильник та телевізор.
  • Номер "Люкс" 3-, 4-х місний - укомплектований необхідними меблями, двоспальним та односпальними ліжками, телевізором, холодильником, кондиціонером, санвузлом (унітаз, раковина, душ).
Заїзд – 12.00 Виїзд – 10.00

Харчування

На базі відпочинку є кухня, що обладнана електроплитами. Тут ви зможете приготувати різноманітні страви та не підлаштовуватися під час, встановлений для харчування за режимом.

Інфраструктура

Неподалік бази знаходяться різні магазини, кафе, бари, ресторани, комп'ютерні зали, дискотеки, атракціони, продовольчі та промислові ринки, що працюють цілодобово. У Затоці відпочинок буде цікавим та захоплюючим для всієї родини.
 
Якщо ви захочете провести час на свіжому повітрі в компанії друзів чи сім'ї за смачним шашликом, то наш мангал у вашому розпорядженні. Для Вас на території нашої бази відпочинку знаходиться автостоянка. База відпочинку Затоки гарантує якість сервісу та комфортні умови.

Як дістатися

  • Із Одеси Власне авто. Перейшовши за посиланням, Ви можете подивитися на карті де знаходиться наша база, якщо збираєтеся добиратися власним автомобілем.
  • Електричка На електропоїзді, що прямує маршрутом Одеса – Білгород-Дністровський. Зупинка – платформа Бугаза. Час у дорозі близько 2 годин. Орієнтиром для Вас буде розвідний міст між лиманом та морем. Проїхавши міст, наступною станцією буде Бугаз, де Вам треба вийти. Потім Ви пересідає на маршрутку №6 у бік б/о «Дорожник» (уточніть у водія в якому напрямку він їде!!!) Вартість проїзду становитиме близько 1-2 у.о.
  • Маршрутне таксі Номер маршруту №565 або будь-який маршрут на Білгород-Дністровський. Маршрутні таксі відправляються від залізничного вокзалу Одеси. Час у дорозі близько однієї години. Найзручніше Вам їхатиме маршрутками, які їдуть до Білгород-Дністровська. Орієнтиром для Вас буде розвідний міст між лиманом та морем. Проїхавши трохи буде переїзд і ось ви в Затоці, попросіть водія зупиниться біля залізничного вокзалу, тож Вам ближче добиратиметься до нас. Потім Ви пересідає намаршрутку №6 у бік б/о «Дорожник» (уточніть у водія в якому напрямку він їде!!!). Вартість проїзду становитиме близько 3-4 у.о.
  • Таксі найбільш комфортний і швидкий, але в той же час найдорожчий спосіб дістатися до нас. Вартість проїзду на таксі до Затоки за Вашою домовленістю.
Номери-блоки 6-ти місні
Фотографії номера:
Опис номера:
Блокові номери складаються з 2-х кімнат по 3 місця та великого холу. Номери містять душ, туалет, умивальник, кондиціонер, холодильник і телевізор (у передпокої).
 
Розраховані на проживання великої компанії або сім'ї.

2-, 3-, 4- місні номери «Люкс»
Фотографії номера:
Опис номера:
Кожен номер укомплектований необхідними меблями, двоспальним та односпальними ліжками, кондиціонером, телевізором, холодильником, санвузлом (туалет та душ). Цілодобова подача гарячої та холодної води.

2 ЛІНІЯ - 2-, 3-, 4- місні номери «Люкс»
Фотографії номера:
Опис номера:
Кожен номер укомплектований необхідними меблями, двоспальним та односпальними ліжками, кондиціонером, телевізором, холодильником, санвузлом (туалет та душ). Цілодобова подача гарячої та холодної води.