Пансіонат Фламінго

Херсонська обл., Генічеський район, Арабатська стрілка, с. Щасливцеве, Комарова, 63-Б
4 Додати
Останнє редагування: 14.04.23

Деталі
Місцезнаходження: Щасливцеве
Адреса: Херсонська обл., Генічеський район, Арабатська стрілка, с. Щасливцеве, Комарова, 63-Б

phonelogo Телефон: +38 (097) 222 88 70
Контактна особа: Василь Іванович
Кількість місць: 50
Переглядів сторінки : 5501
Наразі переглядають цю сторінку: 1 людей
Опис

Відпочинок на Азовському морі 2024, Арабатська Стрілка, Щасливцеве

Пансіонат "Фламінго"

Запрошуємо провести відпустку на узбережжя Азовського моря. Міні-пансіонат "Фламінго" на Комарова, 63-Б (Арабатська стрілка, с. Щасливцеве)

Проживання:

Комфортабельне житло: від простих (з холодильником у кожному) до номерів підвищеної комфортності (з усіма зручностями та ТV).
 
У нас є кілька категорій номерів:
  • Номер "Сімейний" (1 номер) У номері 2 кімнати, кухня (холодильник, плита, мийка, кухонний куточок), сан/вузол (душова кабіна, пральна машина), кондиціонер, телевізор.
  • 2-кімнатні апартаменти У номері 2 кімнати, є всі необхідні меблі, кухня з холодильником, сан/вузол, душ з хол./гарячою водою, телевізор з Т2. Біля номера є власна літня кухня-альтанка (плита, мийка, стіл, посуд)
  • Номери із зручностями у номері. У номерах необхідні меблі, душ з хол./гарячою водою, санвузол, холодильник, телевізор. У деяких 3-4 місних номерах є власна літня кухня-альтанка.
  • Економ-класу. У номерах необхідні меблі (ліжка зі зручними матрацами), стіл, стільці, холодильник. Зручності (душ, санвузол) на вулиці. Душ із підігрівом, туалет "без запахів". Усі номери на першому поверсі з окремим входом. Біля кожного номера стіл із пластиковими стільцями.У просторій спільній альтанці ви можете переглянути телевізор, фільми на DVD.

Харчування

На території пансіонату є простора кухня, укомплектована всім необхідним посудом, де Ви, за бажанням, можете приготувати їжу. В безпосередній близькості від пансіонату знаходиться безліч кафе, їдалень, ресторанів зі смачною їжею та помірними цінами. На території є мангали, де Ви можете приготувати шашлик та інші страви. Вугілля та дрова Ви можете придбати в пансіонаті.

Інфраструктура

На території пансіонату безкоштовний доступ до Інтернету (Wi-Fi). Для відпочиваючих, які дісталися курорту особистим автотранспортом - автостоянка. Ми знаходимося в центрі Щасливцеве, за 7 хвилин ходьби від берега моря. У 3-х хвилинах ходьби - ринок із завжди свіжою зеленню та фруктами, магазини, дискотеки, лунапарк. Бажаємо Вам чудового відпочинку!
 
Для тих, хто любить гаряче, є сауна ... Для любителів активного відпочинку - настільний теніс. Пансіонат розташований у центрі Щасливцеве, за 5 хвилин ходьби від берега моря. У 3-х хвилинах ходьби від пансіонату знаходиться ринок із завжди свіжою зеленню та фруктами, магазини, зупинка автобусів, кінотеатри, дискотеки, лунапарк.
 
Транспорт: зустрічаємо та відправляємо відпочиваючих від залізничної станції Новоолексіївка, Генічеськ. Для відпочиваючих, які дісталися курорту особистим автотранспортом - передбачена автостоянка на території пансіонату.
 
Організовуємо поїздки на гаряче джерело, багнюки озера Сиваш, сольові озера. Можлива організація групових заїздів. Плануйте свій відпочинок заздалегідь!
 
 
Незарегистрированный пользователь
Зоя (Харьков) 19.07.2021
Отдыхали с семьёй в июле 2021 года, снимали двухкомнатный люкс. Всё необходимое в номере есть. Особенно понравилась уедененность, веранда просторная с кухонькой, там же стол для принятия пищи. Веранда обплетена виноградом я за 8 дней отдыха ниодного соседа в лицо не запомнила. Хозяин хороший встретил нас с поезда. Большое спасибо Василий Иванович за прекрасный отдых!
Незарегистрированный пользователь
Виктория (Черкасская обл.) 11.07.2020

Отдыхали семьей в августе 2018. Позвонила за неделю и забронировала "номер" за 600 грн. в сутки. После долгой дороги до Счастливцево были "приятно" удивлены апартаментами, которые муж окрестил удачно конюшней. Все сделано супер экономно, явно из б/у материалов. Пластмассовые столы и стулья, такой же "шкаф". В санузел человек крупной комплекции просто не пройдет, а если и пройдет, то не развернется. В комнату наносится песок, подмести нечем, за 5 дней никто не убрал. Вода горячая нагревается в баке на крыше, поэтому, кто успел, тот и использовал. Два дня шли дожди, у нас потекла крыша. Хозяин кое- как залепил. Замену номера не предложил, намокли вещи, в номере стало сыро и неуютно. На территории "номера" налеплены, причем похабно. Есть "повышенной комфортности", но так же по жлобски построены как и эконом. Свободное пространство заставлено автомобилями, фактически детям побегать негде. Самое интересное, что соседи заплатили за аналогичный курятник 800 грн, при этом бронировали в мае! То есть у Василия Ивановича нет фиксированных цен, кому за какую цену напарил номер - и хорошо). Готовить нужно на улице на малюсеньком пятачке, называемой " трассой". Фактически газ и рядом мойка, в которой никогда не горячей воды. На фото все выглядить лучше, чем на самом девле. Не разочаровало только море - чистое и теплое. За такие деньги можно найти более качественный вариант. Категорически не рекомендую Фламинго.

Незарегистрированный пользователь
Ксения (Чернигов) 02.06.2020

Отдыхали два года подряд, всё очень понравилось. По поводу музыки: если хотите по вечерам послушать, пожалуйста на пляж в клубы, бары, рестораны. Мы брали с собой колонку, никому не мешала, а когда укладывали малую спать, спокойно уходили на набережную, чтобы "оторваться". Для тех кто с детками, плюсом будет закрытая территория и мини детская площадка, мы ребенка еле загоняли домой спать. Рядом два круглосуточных маркета, по дороге на пляж проходишь через рыночек. Хозяева очень приятные люди.

Найкращі пансіонати курорту