Дитячий табір Aquapark Camp (Аквапарк)

Вулиця Вокзальна, 68
0 Додати
Останнє редагування: 25.09.22

Деталі
Місцезнаходження: Затока
Адреса: Вулиця Вокзальна, 68

phonelogo Телефон: +38 (067) 524 77 11, +38 (095) 67 68 345, +38 (093) 049 78 48
Контактна особа: Адміністратор
Кількість місць: Уточняйте у администратора
Переглядів сторінки : 634
Наразі переглядають цю сторінку: 1 людей
Опис

Відпочинок на Чорному морі 2024, Затока

Дитячий табір "Aquapark Camp"

«AquaparkCamp» - це твоя найбільша літня пригода!

Ви хочете зробити своїй дитині подарунок, який вона запам'ятає на все життя? Подаруйте їй табір в аквапарку! «AквапаркКемп» - це найкращий в Україні дитячий табір преміум-класу, в якому ваша дитина знайде свої найбільші літні пригоди!

«AquaparkCamp» - це величезний фантастичний світ емоцій і розваг. Наш табір пропонує вам найяскравіші враження і найкрутіші розваги на всьому чорноморському узбережжі! Наш формат - це активний відпочинок. Програма надзвичайно насичена, кожну хвилину діти зайняті чимось цікавим, кожен день табору - це безперервний потік нових позитивних емоцій, вражень і відкриттів.

У нашому таборі ваша дитина щодня буде учасником найрізноманітніших командних, спортивних і рольових ігор, що позитивно вплине на формування її характеру, додасть впевненості у собі, сприятиме соціалізації, навчить вмінню взаємодіяти з власним оточенням, самостійності та відповідальності. Родзинкою нашої програми є бізнес-тренінги від сертифікованих фахівців. На дітей також чекає захоплююча екскурсія на яхті до древньої Аккерманській фортеці!

Дитячий табір «AquaparkCamp» проходить на території аквапарку «Затока», який знаходиться на кращому чорноморському курорті нашої країни - в Затоці, що в 50 кілометрах від Одеси - столиці гумору. Ми розташовані на березі Дністровського лиману, неподалік від Кароліно-Бугазу. Знайти нас буде нескладно, оскільки яскраві гірки нашого аквапарку видно здалеку.

Важливо відзначити цілющі властивості курорту: морський вітер містить велику кількість йоду, в піску є йодисті, кварцові і фосфорні сполуки. Влітку середня температура повітря варіюється від 25 до 35 градусів за Цельсієм, а температура води - від 20 до 24 градусів. Курорт Затока є одним із найтепліших місць нашої країни. Тому наш табір відмінно виконує одну зі своїх головних цілей - оздоровлення дітей, використовуючи для цього унікальний кліматичний потенціал Чорного моря, здорове збалансоване харчування і активний відпочинок.

Інфраструктура табору:

Понад 5 гектарів атракціонів, просторі тінисті алеї, спортивні майданчики, басейни, кінотеатр і медпункт, ресторан європейської кухні на 300 місць, власний спеціально обладнаний піщаний пляж, шаттл на морський пляж, рибалка, спортивні майданчики і тренажери та ін. Працює кафе-бар, де можна придбати морозиво і напої. Щодня проходить дискотека. На території є Wi-Fi. У таборі є власна артезіанська свердловина з чистою питною водою. Охорону забезпечує власна служба охорони.

Територія розділена на кілька умовних зон відпочинку:

  • сучасний "Kids Club" площею 300 кв. м. для самих маленьких є найкращим місцем для безпечного і приємного відпочинку дітей віком від 5 до 10 років. Цей справжнє дитяче містечко поєднує в собі сучасні водні атракціони із зоною відпочинку: є басейн з водометами, які виконані у вигляді казкових морських істот, гігантське перевертає відро, звивисті гірки, дитячий ігровий багатоплатформений комплекс. Завдяки різноманітності пропонованих гірок, яскравих героїв і квітів діти тут поринуть в атмосферу справжньої казки;
  • «Game zone», територія для розваг підлітків, - це 25 різних водних атракціонів, в числі яких гірки «Весела труба», «Вільний політ», «Спайдер Слайд», «Рафтинг» і багато інших (на них можуть кататися діти ростом від 120 см). Одна з наших «родзинок» - це чарівна труба «FloatTornado», виконана у вигляді зеленої кобри і забирає по звивистих спусках в басейн, даруючи дітям самі незвичайні і яскраві емоції. Тут також можна сходити в кінотеатр, пограти в аерохокей, більярд, дартс, настільний теніс, а також - на PlayStation 4!;
  • на майданчиках для гри в волейбол і пляжний футбол постійно проходять товариські матчі, а спортсменів зацікавить комплекс спортивних тренажерів;
  • в таборі є кілька басейнів, які мають гідромасажну зону, а також зону з плином, 4 зони джакузі і справжній водоспад. Вода в басейнах і атракціонах проходить багатоступеневу очистку від бактерій і підігрівається, вона абсолютно безпечна для дітей і людей з чутливою шкірою;
  • на березі лиману у нас є власний обладнаний пляж, який є базою для прогулянок на катамаранах, каное та SUP-дошках.

Вся інфраструктура розрахована для максимально комфортного відпочинку дітей. Табір забезпечує спортивним інвентарем: футбольними, баскетбольними, волейбольними м'ячами, тарілками для фризбі і настільними іграми.

Розміщення

Діти розміщуються в номерах площею 22-27 кв.м по 3-4 людини. Кожен номер обладнаний кондиціонером, Wi-Fi, плазмовим TV з супутниковим телебаченням, одно- і двоярусними ліжками з ортопедичними матрацами, туалетним столиком з великим дзеркалом, феном та електрочайником, власним санвузлом з душовою кабіною, умивальником і необхідними туалетними приналежностями.

Програма табору:

Програма відпочинку передбачає щохвилинну зайнятість дітей цікавими і захоплюючими заняттями, активний відпочинок, можливість кожен день спробувати щось нове для себе. Двічі в день діти купаються в басейні і катаються на атракціонах аквапарку. У басейні проводяться ігри на воді і заняття з аквааеробіки. На учасників чекають веселі командні ігри та квести, захоплюючі тренінги нашої бізнес-школи з лідерства та командоутворення, ораторської майстерності та фінансової грамотності, спортивні змагання, заняття з плавання, веселі ігрові програми, вечірні ватри та дискотеки. Кожен день табору незабутній, оскільки має свою оригінальну тематику.

Водні розваги:

  • щоденне катання на водних гірках аквапарку, різноманітні ігри на воді, купання в басейні з джакузі та у водоспаді, підводне плавання з маскою, катання на катамарані, каное та SUP дошці.

Заняття бізнес-школи:

  • тренінги з конфліктології, практика управління малою групою, тренінги з ораторського мистецтва, командоутворення та фінансової грамотності, рольова гра «проведення виборів», журналістика.

Спортивні заняття:

  • ранкова зарядка, футбол, волейбол, регбі, фризбі, аквааеробіка, настільний теніс, більярд, аерохокей. дартс.

Основи особистої безпеки:

  • рольові ігри з особистої безпеки, навчальна стрільба з пневматичної зброї, в'язання морських вузлів, розстановка туристичного намету.

Табірні події:

  • дискотеки і ігрові програми, тематичні ватри, театралізовані вистави, ігровий чемпіонат по PlayStation 4, конкурс з боді-арту, рольові ігри на місцевості, захоплюючі квести, тематичні дні.

Найкращі пансіонати курорту