Приватне домоволодіння Стандарт

+380663874943 Замовити
Щасливцеве, вул. Сонячна 20
12 Додати
Останнє редагування: 12.04.23

VIP-Партнер
Деталі
VIP-партнер проекта
Місцезнаходження: Щасливцеве
Адреса: Щасливцеве, вул. Сонячна 20

phonelogo Телефон: +38 066-38-74-943
Контактна особа: Влад
Кількість місць: 12
Переглядів сторінки : 18847
Наразі переглядають цю сторінку: 2 человека
Опис

Відпочинок на Азовському морі 2024, Арабатська Стрілка, Щасливцеве

Приватне домоволодіння "Стандарт"

Будиночки знаходяться за 50 метрів від моря в селі Щасливцеве. Проживання У будиночку: душ, туалет, умивальник, телевізор, холодильник, постільна білизна, двоспальне ліжко + односпальне.

Харчування

Кухня для самостійного приготування їжі – загальна на 4 будиночки.

Інфраструктура

Біля кожного будиночка своя тераса зі столиком та стільцями. Територія обгороджена, місце для стоянки автомобілів. Поруч знаходиться пансіонат Чайка 2, магазини, аптека, базар. На березі є бар, на території Чайки 2 є їдальня. Можливий трансфер за домовленістю.

Наші правила

Бронювання лише при передоплаті за добу. Передплата не повертається, якщо ви скасовуєте бронювання менш ніж за місяць.
 
Щасливцеве – це другий населений пункт на Арабатській стрілці, рахуючи від Генічеська, після Генічної Гірки. Відстань від Щасливцевого до Генічеської Гірки становить 8,9 км, до Стрілкового – близько 10 км. І хоча на карті чітко позначені адміністративні кордони сіл, але зрозуміти, де закінчується одне село, і де починається інше, можна лише за вказівниками на автомобільній трасі.
Напів-люкс 2+1
Фотографії номера:
Опис номера:
У будиночку: душ, туалет, умивальник, телевізор, холодильник, постільна білизна, двоспальне ліжко + односпальне. Також є номери з двоярусними ліжками замість односпального.

Напівлюкс з кондиціонером
Фотографії номера:
Опис номера:
У будиночку: душ, туалет, умивальник, телевізор, холодильник, кондиціонер, постільна білизна, двоспальне ліжко + односпальне.

Двоповерховий котедж
Фотографії номера:
Опис номера:
Двоповерховий котедж зі своєю терасою. Розмір 3 х 6. У будинку: кондиціонер, санвузол, кухня, холодильник, телевізор, двоспальний диван, двоспальне ліжко, двоярусне ліжко. Шквафи для речей
 
Будинок розрахований на проживання сім'ї 4-6 осіб.

Номер-студіо з кухнею
Фотографії номера:
Опис номера:
Окремий корпус на два номери. У номерах: душ, туалет, умивальник, своя кухня з усім необхідним, двоспальний диван, що розкладається, двоспальне ліжко, своя тераса, кондиціонер.

Незарегистрированный пользователь
Алла (Днепр) 19.07.2020
Рекомендую всем! Номера новенькие, чистые, уютные, со вкусом, есть все необходимое для комфортного отдыха; территория огорожена, море рядышком, что скорее редкость в Счастливцево, с номера кофе донести на берег моря не проблема, берег большой, много навесов, - места хватает всем желающим. Рядом базар, магазины, торговые точки, кафешки, столовые, до центра Счастливцево - 2 км, до Соленых озер 4км, а до Термального источника - 5 км, до аквапарка рукой подать, рядом дельфинарий и сафари-парк. Хозяева - очень приятные молодые люди. Спасибо вам, ребята,- масса положительных впечатлений! Рады знакомству с Вами. Теперь мы только к Вам!
Незарегистрированный пользователь
Алёна (Днепр) 06.07.2020
Отдыхали день назад, остались довольны отдыхом! маленький, уютный дворик, прекрасный номер! Хозяева очень приятные молодые люди! Успехов Вам! К морю идти буквально 50 м., рядом в двух минутах ходьбы, рынок, супермаркет, на пляже кафе, где можно пообедать! Вообщем одним словом хочется снова сюда приезжать!
Незарегистрированный пользователь
Александр Белобров (Каланчак) 25.08.2019

Відпочинок на всі 100 !!! Дуже близько до моря! Кімната комфортна, кухня забезпечена всим, що потрібно для нормального приготування їжі! Господарі привітні, відповідальні... ☺️! Сюди хочеться приїхати ще! Всім рекомендую!