Готель Аріша

ст. Бугаз, вул. Заріпова, 73б, Центральний
0 Додати
Останнє редагування: 10.09.22

Деталі
Місцезнаходження: Затока
Адреса: ст. Бугаз, вул. Заріпова, 73б, Центральний

phonelogo Телефон: +38 (063) 200 03 70, +38 (094) 945 77 78
Контактна особа: Адміністратор
Кількість місць: Уточняйте у администратора
Переглядів сторінки : 1443
Наразі переглядають цю сторінку: 1 людей
Опис

Відпочинок на Чорному морі 2024, Затока

Готель "Аріша"

Готель "Аріша" розташований у центральному районі Затоки (станція "Бугаз"). У 30 метрах знаходиться медпункт, центральний ринок, автовокзал та центральна аллея до моря. 

Проживання

Номерний фонд складається з номерів "стандарт" та "комфорт" у триповерховій будівлі, 2-х та 3-х місні номери.
 
  • 2-, 3- місні номери "Стандарт" - розташовані на 2 та 3-му поверхах та укомплектовані необхідними меблями, ТБ, ліжками, тумбочками, столами, стільцями, кондиціонерами. Холодильники на поверсі на 5 номерів. Зручності на 2 номери (душ, унітаз, роковини, гаряча вода).
  • 2-, 3- місні номери "Комфорт" - розташовані на 2-му поверсі та укомплектовані необхідними меблями, ТБ, ліжками, тумбочками, столами, стільцями, холодильниками, кондиціонерами, зручностями (душ, унітаз, роковина, гаряча вода).
Розрахунковий час – виїзд – до 10:00, заїзд – з 11:00.

Харчування

На території готелю обладнано їдальню. У Їдальні є весь необхідний посуд і техніка (електро чайник, мікрохвильова піч, газ плита, ТБ).

Інфраструктура:

  • альтанка з мангалом,
  • літній душ, 
  • Інтернет (wi-fi), 
  • їдальня, 
  • паркування автомобілів.

Як дістатися:

  • На автомобілі: рухаючись з боку траси Одеса-Київ, на кільці 7км (в'їзд до Одеси) повертаєте праворуч у напрямку міста Овідіополь. Проїжджаєте: Прилиманське, Великодолинське, Барабой, Овідіополь, Роксолани, Кароліно-Бугаз. Потім потрапляєте до Затоки. Від покажчика Затоки проїжджаєте 9км до мосту, переїжджаєте його. Рухаєтеся прямо 300 м, не доїжджаючи залізничного переїзду, повертаєте праворуч біля медпункту
  • Електричкою: «Одеса-Білгород-Дністровський» від Одеського залізничного вокзалу до залізничної станції "Бугаз". · Далі близько 200 метрів у бік автовокзалу. Для уточнення маршруту можете телефонувати адміністратору.
  • На маршрутному таксі: №560 (Одеса-Білгород-Дністровський, ходять кожні 15 хв, з 5:00 до 20:30), №565 (Одеса-Затока) від Одеського залізничного вокзалу до автостанції Затока (за мостом). Позаду автовокзалу залізниця і ми біля неї. 
Готель працює з 1 травня до 10 вересня! Ласкаво просимо на відпочинок!

Найкращі пансіонати курорту