Готель Афродіта

вул. Приморська 109б
0 Додати
Останнє редагування: 25.09.22

Деталі
Місцезнаходження: Затока
Адреса: вул. Приморська 109б

phonelogo Телефон: +38 (096) 584 09 09; +38 (073) 584 09 09; +38 (095) 584 09 09
Контактна особа: Адміністратор
Кількість місць: Уточняйте у администратора
Переглядів сторінки : 789
Наразі переглядають цю сторінку: 1 людей
Опис

Відпочинок на Чорному морі 2024,

Затока Готель «Афродіта»

Готель «Афродіта» розташований у найкращій прибережній зоні на Одещині в курортному селищі Затока. Готельний комплекс з окремими 5-типоверховим гостьовим корпусом, рестораном, будівлею рецепції та паркуванням. Упорядкований пляж із шезлонгами та парасольками знаходиться перед готелем на 1-й береговій лінії моря. Для дітей на пляжі готелю «Афродіта» обладнано дитячий майданчик. Ліфт з панорамним видом на Шаболатський лиман, доставить Вас у номер з видом на море. 

Проживання

Готель «Афродіта» пропонує своїм гостям 77 світлих та комфортних номерів, більшість з яких з видом на море, з усіма зручностями.

Категорії номерів:

  • Стандарт цокольний: 2-місний номер, загальна площа 16-18 м2. У номері: передпокій, спальна кімната та душова кімната. Меблі: двоспальне ліжко, шафа; прикроватні тумбочки. Техніка: кондиціонер, телевізор, Wi-Fi, холодильник, сейф, фен, електрочайник. Санвузол: унітаз, раковина, душ, міні-парфумерія, комплект рушників.
  • Стандарт плюс: 2-місний номер, загальна площа 18 м2. У номері: передпокій, спальна кімната та душова кімната. Меблі: двоспальне ліжко, платтяна шафа, тумбочки,стіл.Техніка: Wi-Fi, кондиціонер, телевізор; холодильник, сейф, фен, електрочайник. Санвузол: унітаз, раковина, душ, міні-парфумерія, комплект рушників.
  • Напівлюкс: 2-місний номер з можливістю розміщення 3 гостя за додаткову плату, загальна площа 20 м2, балкон із плетеними меблями. У номері: передпокій, спальна кімната та душова кімната. Меблі: двоспальне та односпальне ліжка, платтяна шафа, тумбочки, стіл, стільці. Техніка: Wi-Fi, кондиціонер, телевізор, холодильник, сейф, фен, електрочайник. Санвузол: унітаз, раковина, душ, міні-парфумерія, комплект рушників.
  • Люкс з панорамним видом на море: 3-місний номер з балконом. Загальна площа 32-36 м2. У номері: передпокій, спальня з гостьовою зоною, душова кімната. Меблі: двоспальне та односпальне ліжка, плетені меблі на балконі, платтяна шафа, тумбочки, стіл, стільці. Техніка: Wi-Fi; кондиціонер; телевізор; холодильник, сейф, фен, електрочайник. Санвузол: унітаз, раковина, душ, міні-парфумерія, комплект рушників.
  • Люкс 2-кімнатний: 2-кімнатний номер з балконом. Загальна площа 45-47 м2. У номері: 2 окремі кімнати, коридор, душова кімната. Меблі: двоспальні та односпальні ліжка, плетені меблі на балконі, платтяна шафа, тумбочки, стіл, стільці. Техніка: Wi-Fi, кондиціонер, телевізор; холодильник, сейф, фен, електрочайник. Санвузол: унітаз, раковина, душ, міні-парфумерія, комплект рушників.
  • Люкс 2-кімнатний з панорамним видом на море: 2-кімнатний просторий світлий номер з балконом та фронтальним видом на море. Загальна площа 62-64 м2. У номері: передпокій, 2 окремі кімнати, коридор, душова кімната. Меблі: двоспальні та односпальні ліжка, плетені меблі на балконі, платтяна шафа, тумбочки, стіл, стільці. Техніка: Wi-Fi, кондиціонер, телевізор, холодильник, сейф, фен, електрочайник. Санвузол (унітаз, раковина, душ, міні-парфумерія, комплект рушників).
  • Напівлюкс з французьким балконом: 2-місний номер з французьким балконом. Загальна площа 20м2. У номері: передпокій, спальна кімната, душова кімната. Меблі: двоспальне ліжко, шафа, тумбочки, стіл, стільці. Техніка: Wi-Fi, кондиціонер, телевізор, холодильник, сейф, фен, електрочайник. Санвузол: унітаз, раковина, душ, міні-парфумерія, комплект рушників.
  • Люкс із прямим видом на море: 3-місний просторий номер. Загальна площа 35м2. У номері: передпокій, спальна кімната, душова кімната. Меблі: двоспальне та односпальне ліжка, платтяна шафа, тумбочки, стіл, стільці. Техніка: Wi-Fi, кондиціонер, телевізор, холодильник, сейф, фен, електрочайник. Санвузол (унітаз, раковина, душ, міні-парфумерія, комплект рушників). 

У вартість номерів включено (для всіх номерів):

  • проживання;
  • сніданок;
  • пляжні послуги (парасолька, шезлонг, пляжний рушник);
  • паркінг місце (прохання попереджати заздалегідь про необхідність паркувального місця).
Готель «Афродіта» має в своєму розпорядженні всю необхідну інфраструктуру для організації та проведення конференції, тренінгів, семінарів. Організація урочистих свят, ювілею чи весілля у готелі біля моря є одним із найкращих варіантів для проведення таких літніх заходів.
 
З цінами Ви можете ознайомитись на офіційному сайті у розділі номера або за телефоном.

Як до нас дістатися:

  • На маршрутному таксі: № 560 від залізничного вокзалу до автостанції Затока (центр). Далі маршрутне таксі №6 безпосередньо до готелю.
  • Електричкою: Одеса-Білгород-Дністровський до залізничної станції Бугаз (Затока). Далі маршрутне таксі №6 безпосередньо до готелю.
 

Найкращі пансіонати курорту