Приватне домоволодіння Сімейний відпочинок

Одеська обл., Лиманський р-н, ділянка 233а
0 Додати
Останнє редагування: 09.09.22

Деталі
Місцезнаходження: Затока
Адреса: Одеська обл., Лиманський р-н, ділянка 233а

phonelogo Телефон: +38 (067) 762 98 38
Контактна особа: Інна
Кількість місць: Уточняйте у администратора
Переглядів сторінки : 2847
Наразі переглядають цю сторінку: 1 людей
Опис

Відпочинок на Чорному морі 2024, Затока

Гостьовий будинок "Сімейний відпочинок"

Міні-готель «Сімейний відпочинок» - це триповерхова будівля витонченої архітектури з елементами східного та європейського стилів.
 
Для гостей пропонуються номери кількох рівнів комфортності (Стандарт, Стандарт комфорт, Економ, Студіо, Стандарт комфорт сімейний), зручні тераси для відпочинку, що відрізняються вишуканим дизайном та прикрашені неоновим підсвічуванням.
 
У номерах покращених є всі необхідні меблі, кондиціонер, LCD телевізор, сейф, шафа, окрема зона відпочинку з літніми меблями поряд з номером, санвузол (унітаз, раковина, душ).У номерах економ та стандарт класу зручності на поверсі. Холодна та гаряча вода – цілодобово. У сімейних номерах додатково є своя тераса з чудовим краєвидом.

Харчування

Можливе комплексне харчування на замовлення з доставкою страв прямо в номер. Страви домашньої української кухні. Вартість харчування оплачується окремо.

Інфраструктура

На території є барвистий дитячий майданчик, зона барбекю, мангал, де можна приготувати смачні стейки, автостоянка, що цілодобово охороняється, а також зона WI-FI. Можливий трансферт з Одеси та до Одеси, за додаткову плату пральня. 

Найкращі пансіонати курорту