База відпочинку Прем'єра

Центральний р-н, вул. Приморська №99а
0 Додати
Останнє редагування: 09.09.22

Деталі
Місцезнаходження: Затока
Адреса: Центральний р-н, вул. Приморська №99а

phonelogo Телефон: +38 (063) 616-56-97, +38 (050) 207-21-40, +38 (068) 539-60-74
Контактна особа: Адміністратор
Кількість місць: Уточняйте у администратора
Переглядів сторінки : 6171
Наразі переглядають цю сторінку: 1 людей
Опис

Відпочинок на Чорному морі 2024, Затока

База відпочинку "Прем'єра"

База відпочинку «Прем'єра» розташована у Центральному районі Затоки на першій лінії від моря.

Проживання

  • Гостям пропонується проживання у 2-х, 3-х та 4-х місних номерах таких категорій: «економ» класу у двоповерхових дерев'яних будиночках – необхідні меблі, ліжка, холодильник та вентилятор.
  • Для відпочиваючих, які проживають у номерах «економ» класу душ (гаряча вода – цілодобово) та туалет – на території бази. номери з усіма зручностями в сучасному 2-х поверховому кам'яному корпусі готельного типу - нові меблі, ліжка, холодильник, телевізор та кондиціонер.Душ (гаряча вода – цілодобово), умивальник та туалет – у номері. Заборонено проживання із домашніми тваринами!

Харчування

На території готелю обладнана спільна кухня, де всі бажаючі за додаткову плату можуть самостійно приготувати їжу. На кухні є весь необхідний посуд та техніка.
 
Використання мультиварок, а також інших потужних електропобутових приладів можливе лише за додаткову плату.

Інфраструктура:

У кроковій близькості від бази відпочинку «Прем'єра» знаходиться центр курортного селища Затока, промисловий та продовольчий ринок, центральна алея, що веде до моря, атракціони для дітей та дорослих, кафе та ресторани.
 
Також поряд знаходиться автостанція та залізнична станція. Із бази є свій вихід на пляж. Пляж піщаний, обладнаний різними атракціонами та гірками для дітей та дорослих. Дно пологе та піщане, що ідеально підійде для відпочиваючих з дітьми. На пляжі удосталь продають варену кукурудзу, прохолодні та слабоалкогольні напої, солону та сушену рибу, мідії, варені рачки та рапани, морозиво тощо.

Найкращі пансіонати курорту