Гостьовий дім На Брусничній

Одеська область, Чорноморськ, СОГ "Ветеран", вул. Бруснична
0 Додати
Останнє редагування: 10.07.22

Деталі
Місцезнаходження: Чорноморськ
Адреса: Одеська область, Чорноморськ, СОГ "Ветеран", вул. Бруснична

phonelogo Телефон: +38(067) 737-02-97; +38(066) 192-98-19
Контактна особа: Адміністратор
Кількість місць: Уточняйте у администратора
Переглядів сторінки : 1491
Наразі переглядають цю сторінку: 2 человека
Опис

Відпочинок на Чорному морі 2024, Чорноморськ (Іллічівськ) Гостьовий будинок на Брусничній

Пропонуємо проживання на 8 номерів, лазневий комплекс, та море задоволення від відпочинку! У нас можна по-справжньому відпочити та розслабитись, отримати чудовий настрій від спокійного, умиротвореного відпочинку в затишному місці. Розташувавшись у нашому гостьовому будинку можна заглянути в лазню, або навпаки, добре розпарившись, Ви з легкістю зможете залишитися з ночівлею в комфортних номерах!
 
Знаходиться гостьовий будинок у СОГ "Ветеран" поряд із Чорноморськом за 20 км від Одеси. До моря йти 10 хвилин розміреним кроком. Поруч знаходиться обладнаний узвіз до моря.

Увага! Працюємо у сезоні 2024!

Проживання:

Надаємо проживання в комфортних номерах, обладнаних кондиціонерами, холодильниками, доступом в інтернет. У номерах передбачено стандартне 2-місне розміщення. У кожній кімнаті можливе надання додаткового ліжка.
 
Ціна за номер змінюється протягом сезону і залежить від обраного номера. Діють системи знижок.

Харчування:

На літній кухні гостьового будинку можна приготувати смачну домашню їжу, заварити чай і зробити каву в кавомашині, поруч є продуктовий магазин. Можна замовляти комплексне харчування в готелі, у відгуках зазначено їхню відмінну якість. На території розташований мангал та альтанка для відпочинку.

А найголовніша особливість відпочинку в нашому комплексі – першокласна банька на дровах!

Ви можете прийти веселою компанією, орендувати парну на всіх, поспілкуватися та відпочити. Великий вибір банного приладдя: обливні відра, караоке, бар, затишна кімната, бадьоряча купіль - для вашої зручності та здоров'я. Стабільний жар, дерев'яне оздоблення і продумана система вентиляції - класична російська лазня вбирає в себе архітектурну мудрість минулих століть.

Додатково пропонуємо:

  • Послуги банщика;
  • Процедури обгортання;
  • Арома-олії.

Найкращі пансіонати курорту