Готель Зелений дворик

Одеська обл., вул. Озерна 23а
0 Додати
Останнє редагування: 09.09.22

Деталі
Місцезнаходження: Затока
Адреса: Одеська обл., вул. Озерна 23а

phonelogo Телефон: +38 (063) 370-68-68
Контактна особа: Адміністратор
Кількість місць: Уточняйте у администратора
Переглядів сторінки : 2984
Наразі переглядають цю сторінку: 1 людей
Опис

Відпочинок на Чорному морі 2024, Затока

Готель "Зелений дворик"

Міні-готель «Зелений дворик» запрошує Вас на відпочинок у Затоку! Знаходиться в приватному секторі центрального району курорту Затока, в безпосередній близькості від моря приблизно в 70-100 метрах від моря.
 
Готель "Зелений дворик" знаходиться на тихій вуличці центральної частини селища Затока, що дозволяє створити обстановку затишку і спокою для наших гостей, хоча буквально в 20 метрах від нас знаходиться торговий центр, розважальна зона, магазини, кафе, ресторани, дискотеки і вихід на пляж. Озерна 23 знаходиться навпроти бази відпочинку Едем.

Проживання

Номери готелю можуть прийняти від 2 до 5 гостей, знаходяться в кам'яних двоповерхових котеджах. Кожен номер має веранду зі столиком, у номерах - кондиціонер, тв, холодильник, необхідні меблі, санвузол - холодна та гаряча вода цілодобово, душ, туалет, умивальник.

Харчування

На території готелю розташована кухня для самостійного приготування їжі з мінімальним набором посуду, альтанки зі столиками.

Інфраструктура

На території до Ваших послуг зони відпочинку, кухня для самостійного приготування їжі, альтанки зі столиками, барбекю, паркінг, пральна машина. На території готелю Вас оточує зелень, квіти, спокійна атмосфера відпочинку.

Найкращі пансіонати курорту