Пансіонат Гірський орел

Одеська обл., ст. Лиманська, бульвар Золотий Берег
0 Додати
Останнє редагування: 03.09.22

Деталі
Місцезнаходження: Затока
Адреса: Одеська обл., ст. Лиманська, бульвар Золотий Берег

phonelogo Телефон: +38 (097) 715-3000, +38 (063) 531-3000, +38 (04849) 6-09-21, +38 (04849) 3-18-81, +38 (04849) 6-04-45
Контактна особа: Адміністратор
Кількість місць: 200
Переглядів сторінки : 4139
Наразі переглядають цю сторінку: 1 людей
Опис

Відпочинок на Чорному морі 2024, Затока

Пансіонат "Гірський орел"

База відпочинку "Гірський орел" Затоки запрошує Вас провести свою найкращу відпустку на березі Чорного моря! Це екологічно чиста зона з комфортабельними номерами. Територія прекрасно озеленена деревами, клумбами та алеями, знаходиться в Лиманському районі Затоки за кілька метрів від морського узбережжя з пологим морським дном. Курорт Затока – найпопулярніший сімейний курорт Одеської області.

Проживання

До Ваших послуг сучасний триповерховий житловий корпус із номерами категорій напівлюкс та люкс, а також дерев'яні будиночки. В усіх номерах люкс покращений комплект меблів, туалет, душ, умивальник, ТБ, холодильник, спліт-кондиціонер, балкон. У номерах напівлюкс є також всі необхідні меблі, але роздільний санвузол один на два номери. У будиночках стандартний комплект меблів, холодильник, душ, туалет, умивальник на території. Загалом душі є гаряча вода. Є будиночки з верандою та умивальником. Вартість номерів є прийнятною. Ціна за харчування окремо.

Харчування

На території бази відпочинку є їдальня та бар-ресторан. Можна замовити 3-разове харчування.

Інфраструктура

У базі відпочинку «Гірський орел» гостям пропонується Wi-Fi інтернет, паркінг, охорона, міні-маркет. Неподалік бази відпочинку знаходиться недорогий ринок. На базі відпочинку Одеської області Ви знайдете кафе, де можна провести вечір із чудовою та душевною компанією. Якщо Ви любитель цікавих ігор, то Вам також передбачено більярдний зал і настільний теніс. Для дітей діє дитячий майданчик. Крім того, неподалік пансіонату є Місяць парк. А на березі моря можна покататись на водних атракціонах.

Як доїхати

Дістатись електропоїздом Одеса Білгород-Дністровськ зупинка станція Лиманська, також можна приїхати на маршрутному таксі - кожні 15 хвилин від залізничного вокзалу та автостанції "Привоз" м. Одеса курсують маршрутні таксі.
 
Ми створимо вам найкращий відпочинок на березі Чорного моря!

Найкращі пансіонати курорту