База відпочинку Хвиля

вул. Приморська, 9а
0 Додати
Останнє редагування: 16.07.22

Деталі
Місцезнаходження: Грибівка
Адреса: вул. Приморська, 9а

phonelogo Телефон: +38 (050) 736-74-29; +38 (097) 050-30-00
Контактна особа: Адміністратор
Кількість місць: Уточняйте у администратора
Переглядів сторінки : 2340
Наразі переглядають цю сторінку: 2 человека
Опис

Відпочинок на Чорному морі 2024, Грибівка База відпочинку "Хвиля"

Готельного комплекс Хвиля розташований біля моря в Грибівці – з вікон номеру люкс завжди відкриватиметься чудовий вигляд – ви завжди можете помилуватися морем, а це означає, що чудовий настрій під час літньої відпустки у Грибівці вам напевно гарантовано. Також наш дерев'яний відпочинковий комплекс - це, безумовно, екологічно чисте житло, побудоване з натурального матеріалу - дерева, яке має чудові властивості - як би не було спекотно в літні дні, в дерев'яному будиночку завжди буде затишно і прохолодно.

Проживання:

До послуг відпочиваючих номери різні категорії: Стандарт, Люкс і Віп. Всі номери оснащені комфортними меблями, холодильником, кондиціонером, телевізором, балконом, санвузлом (туалет, душ, умивальник). Цілодобова подача гарячої та холодної води.
Окрему увагу варто приділити обслуговуванню. Персонал дуже ввічливий та чуйний, і всі будуть раді допомогти у тому чи іншому питанні. Адміністрація завжди буде рада допомогти у будь-якому вашому проханні.

Харчування:

Готують відпочиваючі самостійно, а також можна організувати замовлення дво- чи триразового харчування - різні страви, але головне - смачно та якісно. За бажання можна організувати дво- або триразове харчування. Якщо ви не маєте наміру відмовлятися від смачної домашньої їжі, можна готувати самостійно. Якщо ви вирішите побалувати себе запашним шашликом, завжди можна взяти в оренду мангал, на якому можна приготувати м'ясо або запекти овочі.

Інфраструктура

Грибівки добре розвинена і з кожним роком все розширюється, тут мають
  • місце дитячі майданчики,
  • парк з атракціонами,
  • кафе та ресторани,
  • дискотеки та караоке.
Бажаючі можуть вирушити на пізнавальну та захоплюючу екскурсію. А загалом, Грибівка ідеально створена для ідеального відпочинку, прийняття сонячних ванн та купання у лагідному теплому морі.

Найкращі пансіонати курорту