База відпочинку Зірочка

+380674902509 +380487432774 +38(067)490-25-09 Замовити
Українa, Одеська обл., Овідіопольський р-н, курорт «Грибівка», вул.Грибовська
0 Додати
Останнє редагування: 17.07.22

VIP-Партнер
Деталі
VIP-партнер проекта
Місцезнаходження: Грибівка
Адреса: Українa, Одеська обл., Овідіопольський р-н, курорт «Грибівка», вул.Грибовська

phonelogo Телефон: +38(067)490-25-09; +38(048)743-27-74
Контактна особа: Адміністратор
Кількість місць: Уточняйте у администратора
Переглядів сторінки : 11949
Наразі переглядають цю сторінку: 2 человека
Опис

Відпочинок на Чорному морі 2024, Грибівка База відпочинку "Зірочка"

База «Зірочка» розташована в центрі курорту Грибівка на 1 береговій лінії та щорічно приймає значну кількість туристів не лише з України, а й з інших країн СНД. Сюди їдуть з маленькими дітками, з літніми родичами або просто в компанії улюблених людей – адже на базі можна чудово відпочити, насолоджуючись спокоєм, тишею та комфортом.
 
     • Заборонено проживання із домашніми тваринами;
     • Забороняється готувати їжу в номерах.

Проживання:

Корпуси нещодавно (у 2015 р.) були відремонтовані, і на сьогоднішній день надають гостям можливість проживання в номерах різних категорій:
  • "стандарт",
  • "напівлюкс",
  • "люкс".
Кожен номер укомплектований необхідними меблями, побутовою технікою, кондиціонерами, рідкокристалічними телевізорами, ортопедичними матрацами, санвузлом. Номери мають балкони, з яких відкривається чудовий краєвид на море. Видається чиста постільна білизна, тапочки, а також інше необхідне приладдя. Цілодобова подача гарячої та холодної води.
  • Номери категорії "стандарт" пропонують розміщення 3 чи 4 гостей. У номері є окремий санвузол з душовою кабінкою. При поселенні надається комплект чистої постільної білизни та рушника. Чудове недорогое розміщення для сімейного відпочинку в Грибівці.
  • Номер класу "Напівлюкс" однокімнатний, двомісний або тримісний. У номері: двоспальне ліжко, телевізор, холодильник, кондиціонер. Душ, туалет. Світлі стіни, все потрібне для комфортного відпочинку, комфортний інтер'єр. Супутникове телебачення, кондиціонери, холодильник, м'які меблі, вбудований санвузол.
  • Затишний однокімнатний номер класу "Люкс" може розмістити до 4 осіб. У номерах: двоспальні ліжка, телевізор, холодильник, кондиціонер, душ, туалет. Відрізняється за площею та плануванням від номерів інших категорій, витриманих у сучасному європейському дизайні.
  • Всі номери обладнані вишуканими сучасними меблями. Колірна гама, стилістика, декор мають відбиток елегантної гідності, властивої інтер'єрам сучасності. У номерах є ванна кімната, балкон. Номери обладнані кондиціонерами, холодильниками, телевізорами. живлення

Харчування:

На території бази відпочинку розташоване затишне кафе "Пафос". Якщо у Вас виникло бажання смачно поїсти та весело відпочити, то Вам не доведеться їхати кудись.
 Тут же на території нашої бази, затишний літній майданчик (500 м) з живою музикою, здатний прийняти понад 150 гостей. Професійний молодий та чуйний колектив запропонує скуштувати найсмачніші страви багатонаціональної кухні, а також страви з тандира.Для мешканців бази можливе замовлення комплексних сніданків та обідів.
Бажаючим відчути східний колорит кафе-бару "Пафос" пропонує екзотичні кальяни на будь-який смак. Ви зможете провести вечір, занурившись у дурманливий аромат кальяну, а наші досвідчені бармени створять коктейль Вашого настрою.

Інфраструктура:

  • Відкритий басейн з майданчиком для засмаги,
  • велика зелена територія з фонтаном,
  • багато дерев та декоративних скульптур,
  • альтанки,
  • мангали, пекти барбекю,
  • дитячий майданчик,
  • паркування,
  • власний бар та ресторан,
  • безкоштовний Wi-Fi,
  • безперебійне енергозабезпечення,
  • цілодобове водопостачання холодною та гарячою водою,
  • літній майданчик з живою музикою,
  • дитяча ігрова зона,
  • набережна річки Барабой, морський пляж з водяними атракціонами.

Додаткові послуги:

Парковка авто - 30 гривень на добу Комплексне харчування на території бази: сніданок + обід + вечеря: 250 грн з особи Додаткове приставне ліжко – 150 грн.

Як дістатися:

Від автостанції «Привіз» (поряд із залізничним вокзалом) маршрутним таксі або автобусом №571 на Грибівку до б/о «Зірочка». Автомобілем з міста Одеси через місто Іллічівськ, селище Санжейка, селище Грибівка на курорт «Грибівка». Електропоїздом від залізничного вокзалу міста Одеси на місто Білгород-Дністровський.
База відпочинку "Зірочка" розташована в тихому та спокійному місці та відмінно підходить для сімейного відпочинку. Територія бази відпочинку плавно переходить у пляж. Дно пологе - метрів 10 можна йти по коліно у воді, завдяки цьому "Зірочка" чудове місце для відпочинку з маленькими дітьми та підлітками.
Стандарт 3-х місний
Фотографії номера:
Опис номера:
Номери категорії "стандарт" пропонують розміщення 3 чи 4 гостей. У номері є окремий санвузол з душовою кабінкою. При поселенні надається комплект чистої постільної білизни та рушника. Чудове недорогое розміщення для сімейного відпочинку в Грибівці.

Стандарт 4-х місний
Фотографії номера:
Опис номера:
Номери категорії "стандарт" пропонують розміщення 3 чи 4 гостей. У номері є окремий санвузол з душовою кабінкою. При поселенні надається комплект чистої постільної білизни та рушника. Чудове недорогое розміщення для сімейного відпочинку в Грибівці.

Однокімнатний напівлюкс 2-, 3-х місний
Фотографії номера:
Опис номера:
Номер класу "Напівлюкс" однокімнатний, двомісний або тримісний. У номері: двоспальне ліжко, телевізор, холодильник, кондиціонер. Душ, туалет. Світлі стіни, все потрібне для комфортного відпочинку, комфортний інтер'єр. Супутникове телебачення, кондиціонери, холодильник, м'які меблі, вбудований санвузол.

Однокімнатний люкс 4-місний / 2-кімнатний напівлюкс
Фотографії номера:
Опис номера:
Затишний однокімнатний номер класу "Люкс" може розмістити до 4 осіб. У номерах: двоспальні ліжка, телевізор, холодильник, кондиціонер, душ, туалет. Відрізняється за площею та плануванням від номерів інших категорій, витриманих у сучасному європейському дизайні. Всі номери обладнані вишуканими сучасними меблями. Колірна гама, стилістика, декор мають відбиток елегантної гідності, властивої інтер'єрам сучасності. У номерах є ванна кімната, балкон. Номери обладнані кондиціонерами, холодильниками, телевізорами.