Готель Посейдон

+380983535678 Замовити
Одеська обл., м. Чорноморськ, с. Бурлача Балка, Чорноморська дорога 2А
0 Додати
Останнє редагування: 11.07.22

VIP-Партнер
Деталі
VIP-партнер проекта
Місцезнаходження: Чорноморськ
Адреса: Одеська обл., м. Чорноморськ, с. Бурлача Балка, Чорноморська дорога 2А

phonelogo Телефон: +38(098) 35 35 678
Контактна особа: Адміністратор
Кількість місць: Уточняйте у администратора
Переглядів сторінки : 22343
Наразі переглядають цю сторінку: 1 людей
Опис

Відпочинок на Чорному морі 2024, Чорноморськ (Іллічівськ) Готель "Посейдон"

Апарт-готель "Посейдон" розташований на першій береговій лінії Чорного моря в кроковій доступності до моря, в тихому та затишному районі Чорноморської дороги, що за 16 км до центру м. Одеси та 10 км до центру м.Чорноморськ. Завдяки вдалому розташуванню тут панує атмосфера спокою та затишку. Апарт-готель "Посейдон" працює цілий рік.

Увага! Працюємо у сезоні 2024!

Проживання:

36 апартаментів та номерів 10 категорій дозволять вибрати Вам оптимальний варіант для проживання – від бюджетного стандарту до розкішного Люксу з терасою, сауною чи бунгало. А який відкривається з вікон чудовий краєвид на морське узбережжя! Апартаменти обладнані сучасною кухнею, побутовою технікою та меблями у європейському стилі.

Харчування:

В апарт-готелі "Посейдон" відкрився ресторан "Poseidon" із чорноморською кухнею. Сніданок можна замовити на ресепшені. Також в кожному номері є своя міні-кухня, обладнана необхідною побутовою технікою (плита, електричний чайник, холодильник, кухонне начиння). Гостям надається можливість самостійного приготування їжі.

Інфраструктура:

  • сауна; ресторан та бар;
  • безкоштовний wi-fi;
  • автомобільний паркінг;
  • зона відпочинку;
  • зона барбекю;
  • дитячий майданчик.

Додаткові послуги:

  • служба доставки;
  • послуги пральні;
  • безкоштовний виклик таксі;
  • служба інформаційних послуг;
  • транспортні послуги;
  • прасування одягу;
  • рибна ловля

 Як дістатися:

Дістатися до нього можна будь-яким зручним способом: власним автомобілем, автобусом або поїздом. Попередньо можна домовитися з адміністрацією готелю про те, щоб зустріли на автобусній зупинці або залізничній станції. Відстань від залізничного вокзалу м. Одеси - 16 км, що за півгодини їзди до апарт-готелю "Посейдон". 
Стандарт 2-х місний
Фотографії номера:
Опис номера:
Номер "Стандарт" компактний за площею (16 кв.м) Інтер'єр виконаний у лаконічному європейському стилі, а розташування номера у протилежному від пляжу боці дозволить відпочивати у тиші у будь-який час доби.

Стандарт Комфорт
Фотографії номера:
Опис номера:
Простора кімната (28 кв.м) вміщує велике 2-спальне ліжко і м'який розкладний диван, на якому можуть розміститися ще 2 людини. Вікна виходять на протилежний від пляжу бік, що дозволяє будь-коли відпочивати в тиші.

Апартамент "Стандарт"
Фотографії номера:
Опис номера:
Затишні апартаменти в Одесі площею 21 м2 – ідеальне рішення для розміщення від двох до чотирьох осіб чи сім'ї з дітьми. Вартість апартаментів вказана за 2 особи, за кожного додаткового гостя доплата 250 грн/добу.

Апартаменти "Стандарт покращений"
Фотографії номера:
Опис номера:
Апартаменти "Стандарт покращений" - чудовий варіант для комфортного сімейного відпочинку. Тут ви зможете повною мірою насолодитися затишною обстановкою, чистим повітрям та тишею. Вартість апартаментів вказана за 2 особи, за кожного додаткового гостя доплата 250 грн/добу.

Апартаменти з балконом та видом на море
Фотографії номера:
Опис номера:
В апартаментах площею 22 квадратні метри вільно розміститься 4 особи. З балкона відкривається шикарний краєвид на море, тому в кімнаті завжди багато сонячного світла та свіжого повітря. Вартість апартаментів вказана за 2 особи, за кожного додаткового гостя доплата 250 грн/добу.

Напівлюкс із великим балконом
Фотографії номера:
Опис номера:
Номер "Напівлюкс з великим балконом" вміщує до 4 осіб, площа приміщення - 32 кв. Передбачені спальні місця: велике 2-місне ліжко та м'який розкладний диван. Інтер'єр виконаний у елегантному європейському стилі.

Апартаменти Люкс з великим балконом
Фотографії номера:
Опис номера:
Апартаменти "Люкс" (36 кв.м) відмінно підійдуть для гостей, які обирають все найкраще. Для Вашої зручності в номері є просторий балкон, обладнаний столиком зі стільцями та шезлонгами. Море буквально біля Ваших ніг - з балкона відкривається краєвид на піщаний пляж, а край води всього в 30 метрах.

Апартаменти "Люкс Сімейний"
Фотографії номера:
Опис номера:
Апарт-готель «Посейдон» пропонує для вимогливих гостей Люкс Сімейний (67 кв.м) Просторий номер з терасою, кухонною зоною та двох спалень. Додаткові спальні місця на розкладному м'якому дивані в холі вітальні. Вартість апартаментів вказана за 2 дорослих. За кожного додаткового гостя доплата 250 грн/день. Сауна в апартаментах – це додаткова послуга, 200 грн/година.

Апартаменти “Люкс із сауною та терасою”
Фотографії номера:
Опис номера:
Просторі апартаменти Люкс – ідеальне розміщення для сім'ї з дітьми або дружньої компанії. З тераси відкривається чудовий краєвид на морське узбережжя Чорного моря. Вартість апартаментів вказана за 4 особи, за кожного додаткового гостя доплата 250 грн/добу. Сауна в апартаментах - додаткова послуга та оплачується додатково 200 грн/год. На 67 квадратних метрах в апартаментах Люкс готелю шість спальних місць: ліжко king size (180*200), ліжко-диван. Затишна кухня-вітальня повністю укомплектована побутовою технікою та кухонним приладдям.

Апартаменти "Люкс з бунгало"
Фотографії номера:
Опис номера:
Просторі апартаменти площею 42 квадратні метри розраховані на 6 осіб. Вам зовсім не буде тісно у двох кімнатах. Панорамне скління дозволяє цілодобово милуватися дивовижними морськими пейзажами при яскравому сонячному світлі, в променях світанку і заходу сонця, відблисках місячного світла і мерехтливих зірок. До послуг гостей вишуканий дизайн, кухня та камін. Вартість апартаментів вказана за 4 особи, за кожного додаткового гостя доплата 250грн/добу Власний вихід на пляж і бунгало дозволить вдосталь насолодитися тишею та самотою.