Готель Jonik Land

+380983535678 Замовити
Одеська обл., м. Чорноморськ (Іллічівськ), вул. Олександрійська 101
0 Додати
Останнє редагування: 12.07.22

VIP-Партнер
Деталі
VIP-партнер проекта
Місцезнаходження: Чорноморськ
Адреса: Одеська обл., м. Чорноморськ (Іллічівськ), вул. Олександрійська 101

phonelogo Телефон: +38(098) 35 35 678
Контактна особа: Адміністратор
Кількість місць: Уточняйте у администратора
Переглядів сторінки : 8908
Наразі переглядають цю сторінку: 1 людей
Опис

Відпочинок на Чорному морі 2024, Чорноморськ (Іллічівськ) Готель "Jonik Land"

Бажаєте отримати незабутнє враження про відпочинок? Зупиніть свій вибір на міні-готелі Jonik Land та залишитеся задоволеними на весь рік. При проектуванні готелю враховувалися всі побажання клієнтів, тому на Вас чекають просторі, комфортабельні та затишні номери. Клієнтам нашого готелю надається можливість відпочинку на терасах та альтанках поблизу сосен, магнолії, сакури та ставка оточеного зарістю бамбука на відкритому морському повітрі. Часто у вечірню тишу вливається шум морського прибою музики для здорового сну.

Увага! Працюємо у сезоні 2024!

Проживання:

Для розміщення гостей пропонується 5 категорій номерів. У кожному номері є кондиціонер, холодильник, безкоштовний WIFI-інтернет, супутникове телебачення з РК-телевізорами і Hd-каналами. А також є обідній стіл, чайник та необхідний посуд. Світлі та просторі номери оснащені власним туалетом та душовою, у яких ви знайдете засоби особистої гігієни, рушник та фен. Гаряче та холодне водопостачання – цілодобово. На терасі біля кожного номера є столик для обіду та відпочинку на свіжому морському повітрі.

Харчування:

У готельному комплексі є спільна кухня з необхідним посудом. Неподалік комплексу знаходяться продовольчий ринок, супермаркети, а також магазини та бари.

Інфраструктура:

  • безкоштовний wi-fi;
  • автомобільний паркінг;
  • зона відпочинку;
  • тераса;
  • сад.

Додаткові послуги:

  • послуги пральні;
  • безкоштовний виклик таксі;
  • служба інформаційних послуг;
  • транспортні послуги.

Як дістатися:

Готель "Jonir land" знаходиться в місті Чорноморськ, по вулиці Олександрійська, 101. Дістатись до нього можна будь-яким зручним способом: власним автомобілем, автобусом або поїздом. Попередньо можна домовитися з адміністрацією готелю про те, щоб зустріли на автобусній зупинці чи залізничній станції та допомогли донести речі.

Стандарт
Фотографії номера:
Опис номера:
Двомісний номер з двоспальним ліжком і додатковим ліжком.

S = 20 m², max місткість 3 особи.

Напівлюкс (Чотиримісний номер з балконом)
Фотографії номера:
Опис номера:
Чотиримісний номер з балконом.

S = 33 m², max місткість 4 особи.

Люкс із балконом
Фотографії номера:
Опис номера:
Люкс двокімнатний з балконом. S = 49 m², max місткість 5 осіб. Світлі та просторі номери оснащені власним туалетом та душовою, у яких ви знайдете засоби особистої гігієни, рушник та фен. Гаряче та холодне водопостачання – цілодобово. На терасі біля кожного номера є столик для обіду та відпочинку на свіжому морському повітрі.

Люкс із двома спальнями
Фотографії номера:
Опис номера:
Люкс із 2 спальнями. S = 40 m², max місткість 5 осіб. Світлі та просторі номери оснащені власним туалетом та душовою, у яких ви знайдете засоби особистої гігієни, рушник та фен. Гаряче та холодне водопостачання – цілодобово. На терасі біля кожного номера є столик для обіду та відпочинку на свіжому морському повітрі.

Напівлюкс (Покращений чотиримісний номер)
Фотографії номера:
Опис номера:
Покращений чотиримісний номер.

S = 25 m², max місткість 4 особи.