Готель Corazon del Mar

Лиманський р-н, ст. Нагірна, ділянка 1032 Комунбуд-1
0 Додати
Останнє редагування: 16.09.22

Деталі
Місцезнаходження: Затока
Адреса: Лиманський р-н, ст. Нагірна, ділянка 1032 Комунбуд-1

phonelogo Телефон: +38 (067) 709 23 61
Контактна особа: Адміністратор
Кількість місць: Уточняйте у администратора
Переглядів сторінки : 1304
Наразі переглядають цю сторінку: 1 людей
Опис

Відпочинок на Чорному морі 2024, Затока

Готель "Corazon del Mar"

Готель розташований на самому початку Лиманського району Затоки (ст. Нагірна) за 5 хвилин ходьби від Морського узбережжя. 

Проживання

Гостям пропонується проживання в 2-х і 4-х місних номерах з усіма зручностями. Кожен номер укомплектований необхідними меблями, двоспальними/односпальними ліжками, телевізором (кабельне ТБ), холодильником, кондиціонером, санвузлом (душ, туалет та умивальник). Цілодобова подача гарячої та холодної води. Вікна в номерах – металопластикові з москітною сіткою. У кожному номері є лоджія з пластиковими столами та стільцями для відпочинку на вулиці.

Харчування

На території готелю Corazon del Mare (Затока) є кухня, яка оснащена всім необхідним для приготування їжі.

Інфраструктура курорту:

  • продовольчі магазини та торгові намети,
  • зупинка електричок (залізнична станція «Нагірна»).
Якщо Вам знадобиться ширший вибір продуктів, побутової хімії і т.д., то Ви можете поїхати в Затоку (ст. Лиманські), де є великий універсальний магазин, ринок, на якому удосталь продаються овочі, фрукти, м'ясо, молочні продукти, вино і т.д. Крім того, у центрі Лиманського району Затоки у великій кількості розташовані розважальні заклади для дітей та дорослих, кафе та нічні клуби. Дорога автомобілем займе не більше 10-ти хвилин.
 
Якими б хорошими не були курорти Туреччини, Єгипту, є одне місце, де одесити та гості міста відпочивали, відпочивають і відпочиватимуть. Блакитний берег, оксамитовий пісок, свіже морське повітря та райдужна атмосфера – це просто знахідка для туриста!

Найкращі пансіонати курорту