База відпочинку Золотий гроно

Одеська обл., Білгород-Дністровський р-н, Будакська коса
0 Додати
Останнє редагування: 16.09.22

Деталі
Місцезнаходження: Затока
Адреса: Одеська обл., Білгород-Дністровський р-н, Будакська коса

phonelogo Телефон: +38 (097) 272-26-35, +38 (067) 769-59-15, +38 (095) 345-83-84
Контактна особа: Адміністратор
Кількість місць: Уточняйте у администратора
Переглядів сторінки : 4198
Наразі переглядають цю сторінку: 1 людей
Опис

Відпочинок на Чорному морі 2024, Затока

База відпочинку "Золотий гроно"

База відпочинку "Золота грона" розташована в мальовничому місці Будакської коси, за 6 км від центру Затоки, навпроти курорту Сергіївка в безпосередній близькості від моря (40 метрів). Заповідна зона, найчистіший пляж, відмінна кухня - на базі відпочинку "Золотий гроно" є все, що необхідне для повноцінного сімейного відпочинку. Загальна площа території 2,3634 га, територія бази розташована на березі Чорного моря біля Будацької коси.

Проживання

База відпочинку  надає проживання в 11 одноповерхових дерев'яних будиночках. Вода на вулиці цілодобово.
  • Номер класу «Економ 2-, 3-, 4- місний»: площа номера: 2-місний – 7 м2, 3-місний – 12 м2, 4-місний – 16 м2. Кожен номер обладнаний необхідними меблями, холодильником, ліжками, шафою, столом, стільцями. Санвузол роздільний (душ та туалети) на території.
  • Номер класу "Стандарт 2-, 3-, 4-х місний": вихід з номерів на терасу з видом на море; Прямий вихід на пляж (10 метрів до моря). Кожен номер обладнаний кухнею з холодильником, телевізором (кабельне ТБ), Wi-Fi, кондиціонером, ліжками, шафою, столом, стільцями. Санвузол (душ та туалет) на поверсі.
  • Номер класу «Напівлюкс 2-, 3-, 4-місний»: кожен номер обладнаний необхідними меблями, кондиціонером, холодильником, телевізором (кабельне ТБ), Wi-Fi, ліжками, шафою, столом, стільцями. Санвузол (душ, туалет) у номері. живлення

Харчування

На базі відпочинку "Золотий грон" передбачена кухня для самостійного приготування їжі. Кухня укомплектована всім посудом та технікою. Поруч знаходяться бари, кафе, їдальня.

Інфраструктура:

  • паркування;
  • волейбольний майданчик

Додаткові послуги:

  • медобслуговування;
  • морська рибалка;
  • водні атракціони;
  • екскурсії на винзавод у Шабо.

Найкращі пансіонати курорту