Готель Good zone

Лиманський р-н, б-р Золотий берег, 11
0 Додати
Останнє редагування: 15.09.22

Деталі
Місцезнаходження: Затока
Адреса: Лиманський р-н, б-р Золотий берег, 11

phonelogo Телефон: +38 (096) 600 00 00
Контактна особа: Адміністратор
Кількість місць: Уточняйте у администратора
Переглядів сторінки : 6839
Наразі переглядають цю сторінку: 2 человека
Опис

Відпочинок на Чорному морі 2024, Затока

Готель Гудзон Клуб (GoodZone Club)

Розташування: Готель "Гудзон Клуб" (GoodZone Club) знаходиться на самому березі моря в одному з наймальовничіших місць півдня України, недалеко від міста Одеси, яке називається Кароліно-Бугаз, де можна в повному комфорті насолоджуватися тишею і неперевершеним сервісом.

Проживання:

Клубний готель "ГудЗон Клуб (GoodZone Club)" має 81 номер "Classic", 16 номерів "Apartament".
 
Усі номери мають просторі тераси. Інтер'єр виконаний у пастельних тонах, оздоблення із натуральних матеріалів.
  • Прекрасний 2-місний "Classic А" - однокімнатний номер з видом на море, в якому Ви знайдете: набір м'яких меблів (двоспальне або 2 односпальні ліжка), спліт система, міні-бар, плазмовий телевізор, кабельне телебачення, ванна кімната з душем, феном, набір міні-парфумерії.
  • Зручний 2-місний "Classic B" - однокімнатний номер з видом на басейн. У таких номерах є: набір м'яких меблів (двоспальні або 2 односпальні ліжка), спліт система, міні-бар, плазмовий телевізор,ванна кімната з душем, феном, міні-парфумерії.
  • Комфортабельний 2-місний "Classic Club" – однокімнатний номер з видом на море. У номерах такого типу є: набір м'яких меблів (двоспальні або 2 односпальні ліжка), спліт система, міні-бар, плазмовий телевізор, кабельне телебачення, ванна кімната з душем, феном, набір міні-парфумерії.
  • Просторі 2-3-кімнатні "Apartament", в яких знаходяться: вітальня-студіо з кухонною зоною, спальні з набором м'яких меблів, спліт системи в кожній кімнаті, міні-бар, плазмові ТБ, кабельне телебачення, ванні кімнати з душем, феном, набором міні-парфумерії.
Водопостачання: Гаряча та холодна вода цілодобово.

Харчування

У готелі знаходиться ресторан, який порадує своїх відвідувачів європейською та одеською кухнею, достатком різноманітних страв з морепродуктів.
 
Тут Вам запропонують авторські десерти та ексклюзивні страви від найкращих кондитерів. Маленькі гості будуть просто захоплені барвистим дитячим меню. Рідкісна карта колекційних вин Італії, Іспанії, Франції та інших країн потішить поціновувачів і знавців своїм різноманіттям.
 
Зал ресторану чудово підходить як для проведення бенкетів (до 168 осіб) та фуршетів (до 200 осіб), так і для спілкування з друзями, сімейної вечері чи романтичного вечора. Елегантний інтер'єр додасть вишуканості будь-якому святу.

Інфраструктура:

  • відкритий басейн з водою з артезіанської свердловини ресторан "GoodZone" з європейською та класичною одеською кухнею,
  • лаунж бар з кальяном фреш-бар біля басейну ігровий дитячий майданчик та дитячі розвивально-ігрові програми для любителів активного відпочинку: анімаційні програми, йога, сальса, пляжні види спорту, настільний теніс, квестові ігри, екскурсійні групові та індивідуальні програми, прогулянки на яхті та риболовля, катання на скутерах та квадроциклах.
  • масажні та косметичні послуги для обличчя та тіла послуга будильник
  • організація зустрічей та приватних заходівтрансфер,
  • оренда автомобілів, яхт та катерів здивуйте своїх коханих та близьких, скористайтесь послугою
  • здивуйте своїх коханих та близьких, скористайтесь послугою «доставка квітів та подарунків у номер»
  • прання, чищення та прасування особистих речей wi-fi

Найкращі пансіонати курорту