Готель Півдня 88

Сонячний р-н, кооператив «Південка 2», вул. Жителька півдня №88
0 Додати
Останнє редагування: 15.09.22

Деталі
Місцезнаходження: Затока
Адреса: Сонячний р-н, кооператив «Південка 2», вул. Жителька півдня №88

phonelogo Телефон: +38 (067) 716-42-72, +38 (073) 040-80-95
Контактна особа: Адміністратор
Кількість місць: Уточняйте у администратора
Переглядів сторінки : 1200
Наразі переглядають цю сторінку: 2 человека
Опис

Відпочинок на Чорному морі 2024, Затока

Готель "Южанка-88"

Готель розташований у Сонячному районі Затоки за 50 м від морського узбережжя. 

Проживання

Готель складається з 4 поверхів. Гостям пропонується проживання в 2-х, 3-х та 4-х місних номерах з усіма зручностями категорії: «стандарт», «люкс» та «VIP».
  • Номери «стандарт» - 2-х та 3-х місні номери, які обладнані необхідними меблями, телевізором (кабельне ТБ), холодильником та кондиціонером. Санвузол (душ, туалет та умивальник) також знаходиться у номері.
  • Номери «люкс» - 2-х та 3-х місні номери, які обладнані сучасними меблями, двоспальним та полуторним ліжками, телевізором (кабельне ТБ), холодильником та кондиціонером. Санвузол (душ, туалет та умивальник) також знаходиться у номері.
  • Номери «VIP» - 2-х кімнатні номери, які обладнані сучасними меблями, двоспальним ліжком, розкладним диваном, телевізором (кабельне ТБ), холодильником та кондиціонером. Санвузол (ванна з гідромасажем, туалет та умивальник) також знаходиться в номері. Також є одноразові капці та приладдя для ванної кімнати. З номера є вихід на терасу, з меблями ротанга і видом на морське узбережжя.
Заїзд: з 13:00 Від'їзд: до 11:00 години.

Харчування

У кафе-барі всі бажаючі можуть замовити комплексне 3-разове харчування. Також є можливість індивідуального замовлення страв із меню нашого кафе-бару.

Інфраструктура:

  • паркування;
  • місце для відпочинку,
  • мангал.
Поруч із готелем знаходяться невеликі магазини та торгові намети. Супермаркет «Таврія В» або центральний ринок Сонячного району Затоки розташовані за 15 хвилин ходьби від готелю. У центрі Сонячного району Затоки знаходиться велика кількість різних кафе та ресторанів, розважальних закладів, нічних клубів та атракціонів для дітей.
 
Пляж із чистим та дрібним піском, дно також піщане, що ідеально підійде для відпочиваючих з дітьми. Також на пляжі Вам запропонують купити варену кукурудзу, холодне пиво, морські делікатеси та багато іншого, що любите Ви та Ваші діти.

Найкращі пансіонати курорту