Гостьовий дім Ажур

вул. Шкільна,102
5 Додати
Останнє редагування: 23.09.22

Деталі
Місцезнаходження: Залізний Порт
Адреса: вул. Шкільна,102

phonelogo Телефон: +38 (050) 158 99 94
Контактна особа: Адміністратор
Кількість місць: Уточняйте у администратора
Переглядів сторінки : 2929
Наразі переглядають цю сторінку: 1 людей
Опис

Відпочинок на Чорному морі 2024, Херсонська область, Залізний Порт

Гостьовий дім "Ажур"

Гостьовий будинок "Ажур" знаходиться за 4 хвилини ходьби від морського узбережжя біля Чорноморського заповідника в районі нового аквапарку.

Проживання

Гостям пропонуються на 2-, 3-, 4- місні номери категорії "Економ". Кожен номер укомплектований необхідними меблями (ліжка, тумбочки, дзеркало, вішалки).
 
Біля кожного номера є столики. Санвузол (туалет та душ) знаходяться на території. Цілодобова подача гарячої та холодної води.
 
Також пропонуються двокімнатні 4- та 5-ти місні номери зі зручностями в номері. Холодна, гаряча вода цілодобово.
  • Діти до 5 років без місця 50% (за комунальні послуги) із місцем 75%.
  • Час заїзду та виїзду за домовленістю.

Харчування

На території гостьового будинку обладнано спільну кухню, де всі бажаючі зможуть приготувати їжу. На кухні є весь необхідний посуд та техніка (холодильник, електрочайник, мікрохвильова піч). На кухні можна скористатися своєю мультиваркою.

Інфраструктура:

  • альтанка,
  • альтанка-їдальня з супутниковим телебаченням,
  • мангал,
  • Wi-Fi,
  • пісочниця для дітей паркування.
Правила бронювання:
  • Бронювання можливе лише за передоплатою за добу проживання! Бронювання – взаємне зобов'язання!
  • Отримуючи Вашу передоплату, ми відмовляємо іншим клієнтам, які бажають відпочити в той же період, тим самим зазнаючи можливих збитків.
  • Гроші повертаються у повному обсязі за вирахуванням комісії банку у разі скасування броні або зміни дати заїзду за 15 днів до початку заїзду.
  • При поселенні провадиться повна оплата за весь період проживання враховуючи суму передоплати.
Неподалік гостьового будинку аквапарк "Акваленд", зупинка маршруток на Херсон, Миколаїв, екскурсії та ін., магазини, кафе та ресторани. До ринку, аптеки, обміну валют та автовокзалу 10-15 хвилин.
Незарегистрированный пользователь
Надежда (Сумы) 04.02.2022

Здравствуйте, хотелось бы узнать примерную стоимость номера эконом на июль 2022 или стоимость прошлого сезона

Незарегистрированный пользователь
Константин (Киев) 28.06.2021
Отдыхали в июне 2021. Всё понравилось. Чисто, хорошая хозяйка, атмосфера располагает. Понравился широкий немноголюдный пляж. Идти до пляжа минут 4-5. По цене даже очень недорого как для такого жилья, расстояния до моря и такого пляжа. По возможности обязательно будем приезжать.
Незарегистрированный пользователь
Лариса (Харьков) 25.06.2020
Очень понравился отдых в Ажуре ))) Заехали большой компанией 8 человек (бронировали номера заранее, т.к. знаем что в сезон всегда у Инны есть отдыхающие). Есть все для ШИКАРНЕЙНЕГО отдыха! По нашей просьбе, хозяйка Инна дала нам мангал и шампура, в некоторых номерах есть кондиционер, но мы им не пользовались, т.к. была и так комфортная температура. На кухне есть вся необходимая посуда для приготовления еды. Летний душ с подогревом, что очень радует. До моря 4-5 минут медленным шагом, в любое время есть места на пляже. Со двора видно горки нового аквапарка ))) в 7 минутах ходьбы есть магазин с демократичными ценами. Рекомендуем для семейного и спокойного отдыха )))

Найкращі пансіонати курорту