Готель Welcome Summer

Одеська обл., м. Білгород-Дністровський, Лиманський курортний р-н, бульвар Золотий берег, 21
0 Додати
Останнє редагування: 11.09.22

Деталі
Місцезнаходження: Затока
Адреса: Одеська обл., м. Білгород-Дністровський, Лиманський курортний р-н, бульвар Золотий берег, 21

phonelogo Телефон: +38 (093) 120-60-00; +38 (067) 120-60-00; +38 (067) 130-60-00
Контактна особа: Адміністратор
Кількість місць: Уточняйте у администратора
Переглядів сторінки : 1710
Наразі переглядають цю сторінку: 1 людей
Опис

Відпочинок на Чорному морі 2024, Затока

Готель «WELCOME summer»

Новий курортний комплекс WELCOME summer розташований за 150 м від моря на 2-1 лінії. Відпочинок на Будакській косі, між морем та лиманом, приваблює туристів з усієї України, а також іноземців.
 
Готель абсолютно новий, а це означає, що не буде старих меблів, косметичного ремонту старих номерів та корпусів. Все збудовано з нуля відповідно до сучасних стандартів для забезпечення максимального комфорту відпочиваючих. WELCOME summer – це впорядкована територія, нові будівлі та стильні, зручні номери з дизайнерським оформленням.

Проживання

У 2024 році прийняти відпочиваючих зможуть 64 номери, а в 2024 році планується відкриття нового чотириповерхового корпусу з рестораном, 30 комфортабельними номерами на другому та третьому поверхах та 4 VIP-номерами на четвертому.
 
Гостям пропонуються на вибір 2-, 3-, 4- місні номери з усіма зручностями. Кожен номер укомплектований новими меблями, кондиціонером, холодильником, телевізором, електрочайником, санвузлом (туалет та душ).
  • Діти від 0 до 5 років - розміщення безкоштовно, без надання харчування та додаткового місця.
  • Заїзд 14.00 Виїзд 11.00

Харчування

На території готелю шикарний ресторан WELCOME summer, який порадує найвибагливіших гостей як стильним оформленням, так і різноманітністю страв.
 
Передбачено дитяче меню. Родзинкою ресторану є тераса з її ексклюзивним авторським дизайном, який подвійно дозволить насолодитися сніданком, обідом та вечерею.
 
Хочете провести презентацію, конференцію чи банкет?Пропонуємо скористатися послугами нашої банкетної зали! У внутрішній залі 150-200 місць, буде запропоновано також спеціальне банкетне меню.

Інфраструктура:

  • басейн;
  • дитячий майданчик;
  • порукування;
  • ресторан;
  • власний пляж.
Пляж Власний піщаний пляж – гордість WELCOME summer! Наш курортний комплекс розташований на другій лінії, всього в 150 м від моря, а значить, вийшовши з номера, ви опинитеся на пляжі лише за пару хвилин!

На пляжі WELCOME summer для наших гостей:

  • рушники – вам не доведеться везти їх із дому, займаючи місце у валізі;
  • лежаки – деяким подобається лежати на піску, але у розпорядженні тих, хто звик до зручностей, завжди будуть зручні шезлонги;
  • тіньові навіси – дозволять вам перебувати на пляжі та приймати повітряні ванни, не побоюючись обгоріти на сонці.
Пляж регулярно забирається та повністю обладнаний для вашого комфортного відпочинку.

Анімація

У комплексі WELCOME summer створені всі умови для комфортного відпочинку з дітьми. На піщаному пляжі дітлахам зручно бігати і грати, а якщо купатися набридло – можна відвідати дитячий майданчик.
 
Ми розуміємо, як важливо робити дитячий відпочинок цікавим та різноманітним, тому у нашому комплексі працюють аніматори, з якими маленьким гостям не буде нудно! Діти зможуть не тільки розважитись, а й дізнатися нове про навколишній світ та піднести у подарунок батькам вироби, виготовлені на майстер-класі.

Найкращі пансіонати курорту