Пансіонат Сонячний Рай

вул. 1 Травня, 17
1 Додати
Останнє редагування: 24.09.22

Деталі
Місцезнаходження: Залізний Порт
Адреса: вул. 1 Травня, 17

phonelogo Телефон: +38 (096) 824 45 95
Контактна особа: Сергій, Наталія
Кількість місць: 48
Переглядів сторінки : 3011
Наразі переглядають цю сторінку: 1 людей
Опис

Відпочинок на Чорному морі 2024, Херсонська область, Залізний Порт

Готель "Сонячний Рай"

Готель Сонячний Рай розташований у селі Залізний Порт у Херсонській області, майже на самому узбережжі Чорного моря. Село розташоване поруч із чорноморським заповідником Тендровська коса, через що тут завжди чисте повітря. 

Проживання

Готель Сонячний Рай розрахований на бюджетний відпочинок – від інтер'єру номерів не варто чекати на вишукування, зате вони укомплектовані всім необхідним: тут є зручні меблі, вентилятор. Господарі гарантують чистоту у приміщеннях та уважне ставлення до своїх гостей.
Всього тут 18 стандартних номерів, деякі розраховані на сім'ю.

Харчування

У нас 2 кухні для самостійного приготування їжі з усім необхідним інвентарем. Любителі порибалити можуть наловити риби на місцевому узбережжі і приготувати її на мангалі. На місцевому ринку фрукти завжди удосталь. У готелі є бар, а поблизу безліч кафе, так що самим можна вирішувати, як і де харчуватися.
 
Малюки будуть у захваті
 
Це місце чудово підходить для сімейного відпочинку з дітьми. Для малюків у Сонячному Раю передбачено багато розваг – гірки, будиночок, батут і навіть басейн. Дорослих порадує тенісний стіл, доступ до Wi-Fi та паркування.
 
Каркасний басейн 4*7 м. Зелена територія. Низькі ціни.

Інфраструктура

Курорту У Залізному Порту багато водних атракціонів, магазини, кафе, нічні клуби. Особливих визначних місць немає, зате можна добре провести час на широкому обладнаному пляжі і вдосталь накупатися в морі - воно тут маленьке, тому завжди тепле.

Бронювання номерів

Вибравши для відпочинку в Залізному Порту готель Сонячний Рай, можна відразу замовити номер. Він стане доступним лише за кілька хвилин, без оплати комісії та використання кредитки.
Незарегистрированный пользователь
Татьяна (Херсон ) 04.08.2021

Чисто, уютно, приятные хозяева. Один минус: далеко от моря, но и цена за номер соответствует. Рекомендую

Найкращі пансіонати курорту