Пансіонат БРО

вул. Морська, 31 а, на території Бази відпочинку Мрія
2 Додати
Останнє редагування: 25.09.22

Деталі
Місцезнаходження: Залізний Порт
Адреса: вул. Морська, 31 а, на території Бази відпочинку Мрія

phonelogo Телефон: +38 (099) 031 31 15
Контактна особа: Світлана
Кількість місць: Уточняйте у администратора
Переглядів сторінки : 5661
Наразі переглядають цю сторінку: 2 человека
Опис

Відпочинок на Чорному морі в Херсонській області 2024, Залізний порт

Пансіонат "БРО"

Комфортний невеликий пансіонат "БРО" побудований у 2019 році, розташований за 150 м від моря і знаходиться на території бази відпочинку Мрія.

Проживання

Пансіонат "БРО" складається із 6 кімнат. Гостям пропонуються 4-місні номери з усіма зручностями та новими меблями - телевізор, кондиціонер, холодильник, санвузол.
 
Час прибуття 12.00 Час виїзду до 10:00

Харчування

На території пансіонату обладнано спільну кухню для самостійного приготування їжі.

Інфраструктура:

  • мангал,
  • альтанка для відпочинку,
  • паркування,
  • Wi-Fi,
  • Паркування платне знаходиться поруч.
Незарегистрированный пользователь
Алексей (Днепр) 31.07.2020

Пансионат хороший. Но ооооооооооооочень мноооооооого минусов. Вайфай фигня ловит только возле роутера. Лично у меня в номере пол с юзб ничем не покрыт, занозы вытягивал регулярно. Шумо изоляции нет, слышно всё такое ощущение что где-то граната взорвалась когда кто-то закрывает дверь . В ванной комнате только шторка и душ ,когда моешся весь пол в воде потому что нету элементарно бортиков .свет в номере вообще плохой еле светит напряжения нет . Телевизор висит под потолком очень не удобно. До ночи на улице не порозговариваешь потому что выходит одминистратор и загоняет в номер. Соседи постоянно ходят под дверью ЗДЕЛАЙТЕ ПЕРЕГОРОДКУ!!Плюсов очень мало .

Незарегистрированный пользователь
Иван (Миргород) 18.07.2018
Чудовий новий пансіонат! Відпочиваемо зараз з дружиною, все дуже подобатися! Великий просторий номер з креативним оформленням, всі меблі нові, чиста білизна, завжди гаряча вода в душі - все що потрібно для хорошого відпочинку! Привітний адміністратор Світлана допомагає вирішувати всі питання. До моря 100-150 метрів, нам з номеру на 3 поверсі видно море. Наша оцінка 5+! Дуже приємно отримувати хороший сервіс за доступну ціну!

Найкращі пансіонати курорту