Приватне домоволодіння Гортензія

вул. Шкільна 53/1 (Район Золота Нива), Херсонська обл., Голопристанський р-н
10 Додати
Останнє редагування: 01.10.22

Деталі
Місцезнаходження: Залізний Порт
Адреса: вул. Шкільна 53/1 (Район Золота Нива), Херсонська обл., Голопристанський р-н

phonelogo Телефон: +38 (097) 75 65 028; +38 (050) 84 36 401
Контактна особа: Галина Олександрівна
Кількість місць: Уточняйте у администратора
Переглядів сторінки : 4744
Наразі переглядають цю сторінку: 1 людей
Опис

Відпочинок на Чорному морі 2024, Херсонська область, Залізний Порт

Приватне домоволодіння "Гортензія"

Домоволодіння Гортензія знаходиться на території колишнього санаторію "Золота Нива" - навколо тиша, зелена паркова зона, до моря лише 5 хвилин ходьби парковими алеями. 

Проживання

Для гостей пропонується розміщення в 1, 2, 3 та 4-місних номерах ЕКОНОМ-класу. Номери всі чисті, затишні. Поруч із кімнатою можна посидіти за столиком у тіні винограду, милуючись дивовижними квітковими клумбами. Дуже пристойні, завжди чисті душові та туалети. Вода в душових нагрівається від сонячних батарей.

Харчування

На території приватного домоволодіння обладнано спільну кухню для самостійного приготування їжі.

Інфраструктура:

  • мангал,
  • кухня.
  • Поблизу розташований ринок, пошта, інтернет, аптека, магазини.
На пляжі є парасольки, навіси, розваги для дітей та дорослих на будь-який смак. До Залізного Порту Ви можете дістатися автобусом, маршруткою або таксі. Їхати треба вулицею Шкільною до кінцевої зупинки АВТОВОКЗАЛ/НОВИЙ РИНОК. Під'їжджаючи до Залізного Порту, зателефонуйте – ми Вас зустрінемо.
Незарегистрированный пользователь
Тамара (Львів) 26.09.2020
Знайшли цей пансіонат на сайті. Залишився гарний настрій і відгуки після того як ми вирішили там відпочити. Дуже зручно добиратись з поїзда. Херсона .Маршрутка зупиняється недалеко біля пансіоната. Власник нас зустрів. Для комфортного відпочинку є все необхідне. Чиста кімната з гарними ліжками.Постіль, Тумбочки , вішак .На вікнах тюль і гардини. Кухня облаштована всім необхідним для приготування їжі.Є каструлі , сковорідки , тарілки , кружки , ложки , вилки . Посуду хватає для всіх відпочиваючих. Біля кожної кімнати в дворі є стіл , лавки або крісла . Чисті туалети і душові загальні. двір весь у винограді , який вється і дає тінь.Через те в кімнаті прохолода і тінь . Квітучі клумби . Дорога до моря 5 хв .По дорозі є приватні торгові овочеві точки а також магазини і кафе. Теж можна скупитись або поїсти . Всі фото які є на сайті відповідають дійсності. Власники щирі і добрі люди .Моя сім'я задоволена відпочинком . Приїдемо ще і вам рекомендуємо
Незарегистрированный пользователь
Таня (Тернопіль) 08.10.2019
Петро , ви так описали кімнату , наче картину жахів. Я поселилась після вас щей з дитиною . Це не пятизірковий готель , ,як ви собі напланували за такі гроші . Але і жахів там нема. Нормальна кімната І не на городі як ви написали. Ви мене розсмішили ,,,клубьями женских волос " і шерстю тварин. У вас буйна фантазія . Я теж чула що ласка бігала .Ну і що ? Це тваринка.Вона пробігла і все Не товклась вона цілими ночами.Якщо вам відпочинок не вдався , то не шукайте причини в кімнаті .А для всіх решта рекомендую відпочинок в Гортензії . Для тих хто не вибагливий і для кого головне море а не апартаменти.
Незарегистрированный пользователь
Микола (Гаївка) 23.08.2019
Молодец Пётр. Честный и справедливый отзыв. Написал всё как есть на самом деле. И чтобы ты там олег не говорил в своё оправдание, жильё которое сдаётся, должно быть убрано, и в отношении подруги не суди всех по себе. Люди имеют право знать куда они едут на самом деле. А то обещают одно, а получаешь другое. Ещё есть правда чуть ниже у Александра из Хмельницкого, тоже молодец.

Найкращі пансіонати курорту