Приватне домоволодіння Хочу ще!

вул. Колгоспна,30, Херсонська область
2 Додати
Останнє редагування: 26.01.23

Деталі
Місцезнаходження: Скадовськ
Адреса: вул. Колгоспна,30, Херсонська область

phonelogo Телефон: +38-067-8957905; +38-063-2084877, 099 753 64 59 – Евгения Алексеевна +38-050-0242941; +38- 093-5480878 - Ирина
Контактна особа: Адміністратор
Кількість місць: Уточняйте у администратора
Переглядів сторінки : 2157
Наразі переглядають цю сторінку: 2 человека
Опис

Відпочинок на Чорному морі 2024, Херсонська область, Скадовськ,

Приватне домоволодіння Хочу ще!

Домовласництво розташоване за 5 хвилин ходьби від морського узбережжя в затишному, тихому місці.

Проживання

Гостям пропонується розміщення в 2-х, 3-х, 4-х та 5-ти місних номерах, які обладнані необхідними меблями, дерев'яними ліжками або м'якими меблями, тумбочками, шафами, стільцями. Є номери, які обладнані кондиціонером, за додаткову плату в номері встановлюється телевізор. У дворі розташовані 2 душі з гарячою водою і два зручні туалети. Приймаємо на відпочинок з дітьми не молодше 2-х років.

Харчування

На території домоволодіння обладнана кухня, де всі бажаючі можуть приготувати їжу.
 
На кухні є необхідний посуд та техніка (холодильники, газові плити, мікрохвильова піч, ел. чайник, фільтр для води, комплект посуду та ін.).

Інфраструктура:

  • мангал,
  • столи під навісом (окремо для кожного номера),
  • телевізор,
  • ігровий майданчик з гойдалками та гіркою.
Поруч знаходиться ринок та зупинка маршруток.

Бронювання та передоплата:

Після підтвердження бронювання необхідно здійснити передоплату у розмірі вартості проживання за 2 дні у заброньованому Вами номері У день прибуття вам необхідно сплатити всі замовлені дні проживання за вирахуванням передоплати.
 
Передоплату можна здійснити шляхом поповнення гривневого карткового рахунку до Приват Банку.Подробиці поповнення карткового рахунку — електронною поштою або телефоном.

Відміна броні:

Бронювання номерів можна скасувати за 10 днів до заїзду. В іншому випадку передплата не повертається. У разі не приїзду або від'їзду раніше запланованої дати стягується штраф у розмірі вартості номера за 1 добу та/або передплата не повертається.
 
Отримуючи передоплату, ми відмовляємо іншим гостям, які бажають зняти номер на цей же період. Якщо Ви не приїжджаєте, то ми зазнаємо збитків, тому за будь-якої причини вашої відмови передоплата не повертається.
Незарегистрированный пользователь
Галина (Николаев) 22.07.2021
Здесь вы будите чувствовать себя очень каммфортно.,не хуже чем у себя дома,вас встретят очень душевные,радушные хозяева.Хочу еще раз поздравить Вас с Вашим Золотым Юбилеем и извиниться за то,что я неправильно указала ваше отчество ведь для меня,.в силу моего возраста,вы просто Женя и Коля.Огромного здоровья.Счастья и удачи вам!!!.Спасибо за отдых!!!
Незарегистрированный пользователь
Галина (Николаев) 22.07.2021
Спасибо за отдых.Приезжаем сюда шесть лет с внуками.очень довольны.Чистота,порядок, очень,гостеприимные и добродушные хозяева.К стати,сегодня хочу поздравить Евгению Дмитриевну и ее супруга Николая с 50 летием совместной жизни.Вас поздравляю с годовщиной, Полвека вы уже семья Пускай всегда вас окружают Внучата, дети и друзья.. Бабушка Галя,внучата Даниэла и Рафаэла.

Найкращі пансіонати курорту