Приватне домоволодіння Зелений гай

+380661269735 Замовити
вул. Незалежності 144 (колишня Чапаєва), Скадовськ, Херсонська обл.
12 Додати
Останнє редагування: 29.01.23

VIP-Партнер
Деталі
VIP-партнер проекта
Місцезнаходження: Скадовськ
Адреса: вул. Незалежності 144 (колишня Чапаєва), Скадовськ, Херсонська обл.

phonelogo Телефон: +38 (066) 126 97 35, Ольга Николаевна
Контактна особа: Адміністратор
Кількість місць: Уточняйте у администратора
Переглядів сторінки : 9786
Наразі переглядають цю сторінку: 1 людей
Опис

Відпочинок на Чорному морі 2024, Херсонська область Скадовськ,

приватне домоволодіння "Зелений гай"

Запрошуємо відпочити на Чорному морі у Скадовську, приватний сектор "Зелений гай". На вас чекає зелене тінисте подвір'я, де Ви відчуєте себе по-домашньому затишно.
 
Увага! Працюємо у сезоні 2024! Деталі – за телефоном +380661269735!
 
Садиба з гостьовими кімнатами та котедж розташовані в районі "дитячого" пляжу (7-10 хвилин ходьби) по вул. Незалежності, 144 (колишня Чапаєва).
 
Навпроти будинку - цілодобовий маркет "Джем", поряд розташовані продовольчий та господарський магазин, кафе-піцерія, зупинка громадського транспорту.

Проживання:

Гостьові кімнати з окремими входами в котеджі розраховані на 3-4 особи. Поруч із входами стоять обідні столики. Подвір'я просторе тінисте.
  • У кімнатах у котеджі: двоспальні, односпальні ліжка, тумбочки, вішалка, дзеркало, вентилятори, телевізор (за бажанням). Санвузол з умивальником та туалетом. Комплекти постільної білизни
  • У 2-х та 3-х місних кімнатах у котеджі: двоспальні, односпальні дерев'яні ліжка, тумбочки, вішалка, дзеркало. Обладнані окремим душем та туалетом. Комплекти постільної білизни.
  • Також здається будинок без господарів, з вигодами, гаряча вода (бойлер).
Два літні душі та туалети розташовані у дворику будинку.
 
На території є пісочниця для дітей.

Харчування:

Простора кухня оснащена всіма необхідними меблями та посудом, холодильниками, мийкою, електро чайником, газовими плитами, мікрохвильовою піччю, комплекти посуду окремо для кожної кімнати. Обідні столики розташовані біля кімнат.

Додаткові послуги:

Є праска та прасувальна дошка. Є гараж для двох автомобілів.
3-місний номер у котеджі
Фотографії номера:
Опис номера:
Гостьові кімнати з окремими входами на 3 особи в котеджі. Поруч із входами стоять обідні столики. Подвір'я просторе тінисте.
 
У кімнатах у котеджі: двоспальні, односпальні дерев'яні ліжка, тумбочки, вішалка, дзеркало, вентилятори, телевізор на прокат. У номері є умивальник, душ та туалет. Комплекти постільної білизни
 
Є вільні місця!

3-4 х місний номер у котеджі
Фотографії номера:
Опис номера:
Гостьові кімнати на 3-4 особи з окремими входами в котедж з 3-х номерів. Поруч із входами стоять обідні столики. Подвір'я просторе тінисте.
 
У кімнатах у котеджі: двоспальні, односпальні дерев'яні ліжка, тумбочки, вішалка, дзеркало, вентилятори, телевізор на прокат. У номері є умивальник, душ та туалет. Комплекти постільної білизни
 
Є вільні місця!

2-х та 3-х місні кімнати в будинку
Фотографії номера:
Опис номера:
У кімнатах: двоспальні, односпальні ліжка, тумбочки, вішалка, дзеркало, телевізор на прокат.
 
Санвузол з умивальником та туалетом. Душ із гарячою водою. Комплекти постільної білизни Є праска та прасувальна дошка.
 
Є вільні місця!

Незарегистрированный пользователь
Зина (Николаев) 30.08.2021
Отдыхали этим летом. Июль 2021. Все очень понравилось. Ольга и Валерий очень приятные и гостеприимные. Все помогут,ни в чем не откажут. Домики все в чистоте,двор каждый день убирают,что хорошо что во дворе по всюду тень,не нужно искать где прятаться от солнца. Есть горячая вода,wifi,мангал. Рекомендую. Диме от Вани привет.
Незарегистрированный пользователь
Андрей (Смела ) 07.08.2021
Спасибо Вам большое! Нам с женой и с ребёнком все очень понравилось. Комфортно, классно, имеется полностью все необходимое для полноценного проживания и отличного отдыха. Чистота и уют в номерах. Да и по цене - ето самый лучший вариант.Так же очень хорошее местоположение, через дорогу находиться сразу 2 недорогих продуктовых магазина где есть все необходимое и, в 5-7 минутах к пляжу, как к детскому так и к центральному, вообщем на какой пляж захотели на тот и пошли. Советую всем, можно уверенно выбирать етот вариант и приезжать.
Незарегистрированный пользователь
Елена (Херсон) 29.07.2021
Отдыхали в середине июля 2021 года. Ездили с ребенком. Всё было на высшем уровне. Номер чистый. Территория закрытая, большая, вся в зелени. До моря идти не далеко. Гостеприимные хозяева Ольга Николаевна и её муж Валерий. В номере прохладно, ничего лишнего. Кухня со всем необходимым. Лучшего отдыха с ребенком ненайти. На следующий год обязательно приедем на отдых.