Приватне домоволодіння У Ірини

вул. Поповича 169, Херсонська область
1 Додати
Останнє редагування: 27.01.23

Деталі
Місцезнаходження: Скадовськ
Адреса: вул. Поповича 169, Херсонська область

phonelogo Телефон: +38(050)289-94-19, +38 (096) 427-08-42, +38 (050) 264-53-45
Контактна особа: ІРИНА
Кількість місць: 5
Переглядів сторінки : 2974
Наразі переглядають цю сторінку: 1 людей
Опис

Відпочинок на Чорному морі 2024, Херсонська область, Скадовськ

Приватне домоволодіння "У Ірини"

Запрошую Вас відпочити у приватному домоволодінні "У Ірини", де будите почуватися як удома. Веселі, товариські господарі, які поважають ваше приватне життя, завжди раді.

Проживання:

Будинок знаходиться у приватному секторі міста Скадовська на березі Джарилгацької затоки в районі дитячого пляжу. Відстань до моря 3-5 хвилин ходьби, центр міста за 10 хвилин ходьби (3 квартали). На території працює зона Wi-Fi.
 
Можете зупинитися в люкс номерах на 2 особи, 3 особи, 3-4 особи, з усіма зручностями: туалет, душ з постійно теплою водою, телевізор, вентилятор.
 
На вулиці для кожного номера окремий павільйон зі столиком та стільцями, сушаркою для речей та холодильником. Крім того, для великої дружної родини або веселої компанії до 7-8 осіб, є окремо від усіх люкс номер з кухнею та туалетом (як двокімнатна квартира). У кожній кімнаті цього люкса можна поселити по 3 – 4 особи.
 
Передбачено Бюджетний варіант: Один номер на 2-3 особи на другому поверсі. Комфортний туалет та літній душ на першому поверсі у дворі.

Харчування:

Кухня обладнана всім необхідним для самостійного приготування їжі. Можна замовити комплексні сніданки, обіди господині. Ще є у дворі літній душ і туалет, барбекю та шашличниця. Стоянка для машин у дворі та біля будинку.

Додаткові послуги:

З залізничного вокзалу міста Херсон можемо зустріти та привезти до міста Скадовськ прямо до будинку за цінами перевізників. Хазяїн будинку має катер, на якому доставить вас на острів Джарилгач або на рибалку. Чекаємо Вас! Телефонуйте!
Незарегистрированный пользователь
Инна (Кременчуг) 08.07.2018
Отдыхали с 28 июня, только приехали. Скажу лаконично-уезжать не хотелось. Все отлично, приятные хозяева,частный сектор,горячая вода постоянно, до детского пляжа близко, вот до центрального далековато, как для ребенка, для взрослого даже полезно.Море реально мелкое,теплое,много водорослей, ну говорят это полезно.Остров Джарылгач отличное место,кто не боится медуз. Посетите обязательно. Приятного всем отдыха

Найкращі пансіонати курорту