Приватне домоволодіння Політ метелика

вул. Маріїнська, 93/1 Скадовськ, Херсонська область
1 Додати
Останнє редагування: 28.01.23

Деталі
Місцезнаходження: Скадовськ
Адреса: вул. Маріїнська, 93/1 Скадовськ, Херсонська область

phonelogo Телефон: +38-097-3400188 +38-095-2528283 В этом сезоне не работают.
Контактна особа: Адміністратор
Кількість місць: Уточняйте у администратора
Переглядів сторінки : 2571
Наразі переглядають цю сторінку: 2 человека
Опис

Відпочинок на Чорному морі 2024, Херсонська область, Скадовськ,

приватне домоволодіння "Політ метелика"

Увага! Запрошуємо відпочити на Чорноморському курорті у Скадовську. Для Вас приготовлені комфортабельні номери талановиті зі смаком і любов'ю.
 
Дуже зручне розташування: центр міста, 1 квартал, 2-3 хвилини до центрального пляжу, 7 хвилин до дитячого пляжу. Майже однакова відстань - 1 квартал (2-3 хвилини) до двох супермаркетів "Фреш" та "АТБ".

Проживання

Новий цегляний двоповерховий корпус на 6 номерів Номери обладнані всім необхідним: меблі, санвузол та душ, телевізор, кондиціонер, весь необхідний кухонний посуд; гаряча та холодна вода цілодобово, wi-fi – зроблено все, щоб відпочинок у номері був приємним та затишним. На балконі є столик та стільці. Є номери: 3-місні; 4-місні.

Харчування:

На території можливе самостійне приготування їжі.

Інфраструктура:

Є дитячий майданчик, мангал з необхідним для приготування та вживання посудом (дрова купуєте самі), парковка для машин. Поруч міський кінотеатр, аквапарк, Палац культури, де проводяться концерти та циркові вистави.

Додаткова інформація:

Передплата у разі відмови від проживання не повертається. Переказ коштів за добу на банківську картку. При собі мати паспорт та ксерокопію паспорта. Заселення о 14.00, виселення о 12.00. Бажаємо Вам гарного відпочинку та чудового настрою! Є вільні номери!
Незарегистрированный пользователь
Оксана, Юра, Валя, Максим и Алиса (Кривой Рог) 22.08.2018
В этом году отдыхали в городе Скадовске в частном домовладении "Полет бабочки". Хочу сказать большое спасибо Юле за теплый прием и гостеприимство. Долго выбирали пансионаты и по отзывам решили остановиться у Юли. Все отзывы отдыхающих и фото оправдались. Комфортный дом, номер со всеми удобствами, закрытый двор, что не мало важно кто отдыхает с детками, смело отпускаешь играть во дворе, есть место для шашлыка и отдыха во дворе, а еще кто приехал своим транспортом, есть где поставить машину. Кухня светлая, для каждого номера своя посуда, большой холодильник. И самое главное до моря рукой подать и вся инфраструктура рядом. Остались приятные воспоминания и впечатления. Большое спасибо Вам Юля за комфортный отдых. Желаем Вам удачи и процветания. Советуем всем "Полет бабочки"

Найкращі пансіонати курорту