Приватне домоволодіння Короленка 42

вул. Короленка 42, Скадовськ, Херсонська область, 75701
4 Додати
Останнє редагування: 29.01.23

Деталі
Місцезнаходження: Скадовськ
Адреса: вул. Короленка 42, Скадовськ, Херсонська область, 75701

phonelogo Телефон: +38 (050) 163 50 25 +38 (098) 110 74 70 +38 (063) 590 87 87 +38 (05537) 5 66 89 - Игорь
Контактна особа: Ігор
Кількість місць: Уточняйте у администратора
Переглядів сторінки : 3879
Наразі переглядають цю сторінку: 1 людей
Опис

Відпочинок на Чорному морі 2024, Херсонська область, Скадовськ,

Приватне домоволодіння "Короленко 42"

Приватне домоволодіння "Короленко 42" запрошує відпочиваючих відвідати дитячий оздоровчий курорт Скадовськ. "Короленка 42" - це чудовий бюджетний відпочинок для всієї родини, а також для тих, хто втомився від міського галасу та суєти.
 
Для дітей віком до 10 років, обов'язкова ЗНИЖКА 50% від вартості
проживання!
 
Великий та просторий двір зразкового порядку, сім соток землі, що повністю знаходиться у тіні винограду.Дуже тиха вулиця, не чутно шуму міських дискотек та барів, якою ви виходите на "дитячі пляжі" міста. До моря 300 метрів, 5 хвилин йти з дитиною.

Проживання

Для вашого відпочинку є три, чотири та п'ятимісні номери у двох одноповерхових котеджах, побудованих на території двору.
 
А також два двомісні номери в кімнатах, що окремо закриваються, в будинку.
 
У кожному номері: кольоровий телевізор LG, ліжка, стіл, стільці, дві тумбочки, дзеркало, вішалки для речей, нічний світильник бра, килимові доріжки, постільна білизна.Окремо закривається кожен номер, ключі залишаються у відпочиваючих після приїзду. Для кожного номера на вулиці під навісом, заплетеним виноградом, стоїть столик із кріслами.

Харчування

Кухня загальна: дві газові плити, п'ять холодильників, мікрохвильова піч, посуд, каструлі, чайники, сковорідки та все кухонне приладдя є в наявності.

Інфраструктура

  • Два окремі літні душі під кахлем з гарячою водою.
  • Є мангал для шашлику та три альтанки для вечірнього відпочинку.
  • Одна альтанка крита на випадок дощу, дві затягнуті виноградною лозою.
  • У дворі знаходиться дитячий майданчик: дві гойдалки, пісочниця.
  • Безкоштовна стоянка для автомобілів, у двір стає чотири легкові автомобілі.
  • Є навіс під шифером та заплетений виноградом, розрахований на стоянку одного автомобіля.
  • Безкоштовний оптоволоконний інтернет, швидкість 200 Мбіт/с, встановлена ​​WI-FI антена - підсилювач, доступ до інтернету у всіх кімнатах та по всій території двору.
Я з повагою ставлюся до ваших прохань і побажань і завжди зможу допомогти у скрутній для вас ситуації. Моя робота заснована на принципах: чистота, чесність, адекватність та порядність!
 
Чекаю на ваші дзвінки та приїзди!
Незарегистрированный пользователь
Игорь, Короленко 42 (Скадовск) 05.02.2021
Тома, спасибо вам большое за теплые слова и положительный отзыв. Вы прекрасный человек, заботливая мать и бабушка. Надеюсь, что ваши планы приехать на следующее лето с двумя внучками сбудутся и ни какие житейские обстоятельства не станут им помехой. Всегда буду рад видеть вас снова у себя на отдыхе, звоните!
Незарегистрированный пользователь
Игорь, Короленко, 42 (Скадовск) 05.02.2021
Дмитрий, спасибо вам большое за положительный отзыв и теплые слова! Вы замечательная семья, тихие и спокойные люди с воспитанными детьми. Надеюсь, что проведенные 37 дней на отдыхе, скажутся положительно на здоровье ваших дочерей Насти и Саши. Звоните, всегда буду рад вас видеть у себя на отдыхе!
Незарегистрированный пользователь
Тома (Кривой Рог ) 14.09.2020
Отдыхала 20 дней, но пролетел отдых как одно мгновенье... Всем кто хочет отдохнуть от городской суеты, съекономить на жилье и продуктах, пожить в чистоте и уюте, насладиться обществом приятных соседей(а соседи все подбираются проверенные годами), быть уверенным в том, что Ваши вещи под присмотром, РЕКОМЕНДУЮ!!! Сказать, что понравилось, ничего не сказать, довольна всем, во дворе идеальный порядок, кухонная утварь подобрана от мясорубки и заканчивая туркой, кофеваркой.... есть все, что надо, даже если Вам нужна банка, то на кухне с крышками уже есть. Продумано все до мелочей, что очень радует. Спасибо большое, Игорь, за хороший отдых да и собеседник ты хороший! Если все будет хорошо, хотелось бы и на следующий год попасть к тебе.

Найкращі пансіонати курорту