Дитячий табір Арт - Фест Одеса

65020, м. Одеса, вул. Тираспільська 27/29
0 Додати
Останнє редагування: 09.09.22

Деталі
Місцезнаходження: Затока
Адреса: 65020, м. Одеса, вул. Тираспільська 27/29

phonelogo Телефон: +38 (050) 402 63 98; +38 (067) 740 11 08
Контактна особа: Адміністратор
Кількість місць: Уточняйте у администратора
Переглядів сторінки : 2501
Наразі переглядають цю сторінку: 1 людей
Опис

Відпочинок у Затоці 2024,

Дитячий оздоровчий табір "Арт-Фест Одеса"

Розташований у курортній зоні Затоки, одному з найекологічніших місць на Чорноморському узбережжі, літній дитячий табір "АРТ-ФЕСТ ОДЕСА" - ідеальне місце для дитячого літнього відпочинку.
 
Розташування поєднує в собі - простір, тепле море, яскраве сонце, шикарний пляж шириною понад 100 метрів із чистим дрібним піском, а також віддаленість від індустріальних центрів та повна відсутність промислових підприємств. Пологе дно власного пляжу табору створює чудові умови для купання.
 
Відкриття табору – літо 2017 року. 4 нових корпуси на 244 місця. На території табору – дві артезіанські свердловини, власні очисні споруди, автономне електропостачання, цілодобова охорона, кінозал, сцена, майданчик для дискотеки, гостьова парковка, багаття та багато іншого
 
У дитячому таборі "АРТ-ФЕСТ ОДЕСА" зручності проживання та дозвілля дітей приділяють особливу увагу, бо справжній відпочинок – комфортний відпочинок. Фізичний простір та духовна атмосфера табору створюють всі умови для оздоровлення, розваг та самореалізації дитини
 

Проживання:

Всі діти живуть по 4 особи у затишних номерах, укомплектованих усім необхідним.
 
В кімнатах зручні ліжка, душова кабіна, санвузол, шафа, тумбочки. Світлі меблі, виготовлені з екологічно чистих матеріалів, різнокольорові ліжка. Кімнати зручні для дитячого відпочинку та творчих справ.
 
Холи дитячих корпусів просторі та світлі, обладнані м'якими меблями. Тут зручно проводити посиденьки, вечірні кіноперегляди, дружні чаювання, а також клубні заняття.

Харчування:

Харчування дітей у дитячому таборі «АРТ-ФЕСТ ОДЕСА» здійснюється на основі фізіологічно обумовлених норм, які рекомендуються Міністерством охорони здоров'я України для дітей шкільного віку.
 
На кухні дитячого табору використовується сучасне професійне обладнання Харчування в таборі «АРТ-ФЕСТ ОДЕСА» за системою "шведський стіл" п'ятиразове (сніданок, обід, полуденок, вечеря, вечірній чай) із суворим дотриманням часу між їдою (не більше 4-х годин).
 
Приготування страв здійснюється відповідно до двотижневого меню-розкладки на сучасному технологічному обладнанні.
 
У харчуванні дітей не використовуються гострі страви, важкі та штучні жири. Якість продуктів, що надходять на харчоблок, знаходиться під постійним лабораторним санітарно-гігієнічним контролем.

Безліч гуртків та студій.

Гуртки та студії у дитячому таборі "Арт-Квест Одеса." Літо – саме час для рекордів та звершень. У дитячому таборі «Арт-Фест Одеса» кожній дитині знайдуться своє місце під сонцем та свою зіркову годину.
 
Насичена програма різноманітних змагань, естафет, квестів, конкурсів, шоу- та арт-проектів щодня пропонує черговий шанс стати Переможцем, Чемпіоном, Суперзіркою. Заходи плануються з урахуванням виховно-психологічних особливостей різних періодів зміни
 
Асортимент креативного дозвілля здатний догодити найвибагливішим смакам.
 
ІНТЕЛЕКТ-ЦЕНТР
пізнавально-розвиваючі види діяльності
 
АРТ-ЦЕНТР
виконавські мистецтва
 
КРЕАТИВ-ЦЕНТР
декоративно-ужиткові мистецтва
 
СПОРТ-ЦЕНТР
оздоровчі секції та школи
 
МЕДІА-ЦЕНТР
Сучасна медична служба табору цілодобово та без вихідних

Сучасна медична служба табору цілодобово та без вихідних.

  • У таборі організовано медичний супровід лікаря-педіатра та медичних сестер.
  • Є обладнаний медичний пункт із необхідними ліками та засобами для надання першої медичної допомоги. 
  • Медпункт із ізолятором - за здоров'ям дітей цілодобово слідкує кваліфікований лікар терапевт, дві медичні сестри - працює дитячий психолог.
  • Медперсонал присутній на спортивних майданчиках, на пляжі під час купання та сонячних ванн, контролює процес приготування їжі. 
  • Вожаті проходять курс надання першої допомоги.

Безпека дітей у таборі – наше головне завдання.

Колектив табору понад усе ставить безпеку дітей. У таборі розроблено комплексний підхід до питання безпеки, що включає пожежну безпеку, персональну безпеку кожної дитини у таборі, безпеку харчування, медичне обслуговування.

Найкращі пансіонати курорту