База відпочинку Наталі

бульвар Золотий берег, 19, Одеська обл.
6 Додати
Останнє редагування: 09.09.22

Деталі
Місцезнаходження: Затока
Адреса: бульвар Золотий берег, 19, Одеська обл.

phonelogo Телефон: +38 (098) -988-88-80
Контактна особа: Дмитро
Кількість місць: Уточняйте у администратора
Переглядів сторінки : 2419
Наразі переглядають цю сторінку: 1 людей
Опис

Відпочинок на Чорному морі 2024, Затока

База відпочинку "Наталі"

Якщо Ви хочете не дорого, комфортно та без суєти відпочити, то Вам на базу відпочинку «Наталі»!
 
Це найзатишніша база відпочинку Затоки на всьому Чорноморському узбережжі, яка розташована лише за 150 м від моря. 

Проживання

До Ваших послуг пропонуються номери категорій А та В, класичні сімейні, комфортні сімейні 2-кімнатні та люкс номери, а також ВІП-номери. Діти до 5 років розміщуються безкоштовно лише без надання готельного місця. Дітям до 12 років надається знижка у розмірі - 10% при 2-х дорослих (поширюється лише на номери Classic A та Classic B).

Харчування

На території бази знаходиться ресторан, їдальня та Lounge Тераса. На другому поверсі в готельному комплексі «Наталі» знаходиться банкетна зала, де можна провести будь-який святковий захід від дитячого дня народження до великого весілля. Їдальня розташована на першому поверсі комплексу. Для тих людей, хто втомився від кафе та ресторанів, ми пропонуємо скуштувати надзвичайно смачне, а найголовніше якісне триразове комплексне харчування.

Інфраструктура

На курорті Ви можете відвідувати пляж, а можете насолоджуватися комфортним відпочинком біля басейну, що знаходиться на базі відпочинку. Затока славиться неповторними краєвидами. Тут Ви можете відвідати різні екскурсії, покататися на водяних атракціонах, зайнятися морською рибалкою.
 
Всі номери з видом на басейн, мальовниче озеро, частково на море, піщану галявину укомплектовані всіма необхідними меблями, кондиціонером, телевізором, холодильником, безкоштовним Wi-Fi, санвузлом, душовою зоною, балконом (тераса) з меблями.
 
Дітям не доведеться нудьгувати на відпочинку. На території бази працює аніматор. Також абсолютно безкоштовно можна скористатися професійним батутом, тенісними столами, майданчиком для гри в професійний дартс, ігровим майданчиком та гірками.
 
Додатково надаються послуги: виклик лікаря, виклик таксі, надання рекламної інформації про місто та екскурсії, цілодобова стоянка для ваших автомобілів. Чинить організація трансферу з будь-якої точки Одеси.
Незарегистрированный пользователь
Лила (Запорожье) 27.03.2019
Для меня не особое значение имеет море и бассейн. Они практически везде есть. А вот первое на что я обращаю внимание – кровать. Мне трудно подобрать нормальный матрас. Но на удивление в Натали мне оказалось комфортно отдыхать, все ночи, что мы были на базе спала как убитая. Может из-за того, что программа была насыщенная, море, экскурсии и дискотеки. Может из-за того, что действительно хорошая мебель попалась. Короче за комфорт отдыхающих ставлю 5. Не очень понравилась кухня. Но можно спокойно питаться в ресторанах, благо они тут на каждом углу)
Незарегистрированный пользователь
Big Bos (Хмельницкий) 27.03.2019
Приехали на отдых большой компанией, выбрались на отдых вместе с семьями. Мы часто встречаемся, ходим друг к другу в гости, поэтому подбирали базу, где можно отдыхать на природе, а не в комнатушках. Облюбовали беседки. Плюс отелю за зону барбекю. Через день жарили рыбу и мяско. Очень уж мы любим это дело! Удобно, что все было под рукой и мангалы, и шампура. Мне даже море не особо нужно было, ходил туда только из-за жены. Короче мне все понравилось, жена и дети тоже вроде остались довольны. Условия очень комфортные. Респект! Ещё приедем и скорей всего опять с друзьями!
Незарегистрированный пользователь
Валера (Николаев) 24.02.2019
Нормальный отель, на 4рочку покатит. По фоткам соответствует, удобства в поряде. Персонал приветливый убирают часто, если что-то дополнительно нужно будет можно подойти в админку и помогут . Много семей с детьми

Найкращі пансіонати курорту