Пансіонат Лиман

Одеська обл., Білгород-Дністровський р-н, ст. Сонячна, вул. Лазурна, 90
0 Додати
Останнє редагування: 09.09.22

Деталі
Місцезнаходження: Затока
Адреса: Одеська обл., Білгород-Дністровський р-н, ст. Сонячна, вул. Лазурна, 90

phonelogo Телефон: +38 (094) 947-39-20, (048) 787-09-20
Контактна особа: Ліся
Кількість місць: Уточняйте у администратора
Переглядів сторінки : 3347
Наразі переглядають цю сторінку: 1 людей
Опис

Відпочинок на Чорному морі 2024, Затока

Пансіонат "Ліман"

Пансіонат «Лиман» запрошує всіх гостей на комфортний відпочинок у сонячну Затоку Чорноморського узбережжя! 

Проживання

  • Номери категорії Стандарт покращений розташовані у новому триповерховому корпусі. Номери просторі та світлі, обладнані новими сучасними меблями та технікою. У номері є кондиціонер, телевізор, холодильник, шафа, ліжко, крісло-ліжко, стільці, вішалка з дзеркалом. Туалет, душ у номері. Підлога – керамічна плитка. На дверях – електронні замки, які відчиняються за допомогою електронних карток.У цій категорії є номери 2-х, 3-х, 4-х місні однокімнатні та 5-ти місні двокімнатні. Можемо запропонувати номери з двоспальним ліжком або роздільними ліжками.
  • Номери категорії Стандарт розташовані у триповерховому кам'яному корпусі. Номери просторі та світлі, в номерах холодильник; ТБ; кондиціонер; шафа, ліжка, тумбочки, стільці, вішалка із дзеркалом. Підлога - керамічна плитка. Постійна подача гарячої та холодної води. Санвузол (унітаз, раковина, душова кабінка). У цій категорії є номери 2-х, 3-х, 4-х місні однокімнатні. Майже всі номери з роздільними ліжками, які можна зрушити.
  • Номери Економ розташовані в одноповерхових котеджах та одноповерховому кам'яному корпусі. Наповнюваність: холодильник; шафа, ліжка, тумбочки, стільці, вішалка із дзеркалом, вентилятор. Підлога - керамічна плитка. Постійна подача гарячої та холодної води. Санвузол (унітаз, раковина, душова кабінка). У цій категорії є номери 2-х, 3-х, місцеві однокімнатні та 4-х місні двокімнатні. Можемо запропонувати номери з двоспальним ліжком або роздільними ліжками.
  • Номери без зручностей розташовані у одноповерховому корпусі. Наповнюваність: холодильник, 2 ліжка, які при бажанні можна зрушити і 2 тумбочки. Підлога – покриття лінолеум. Розміщення лише двомісне.

Харчування

У пансіонаті «Ліман» працює їдальня. Час роботи їдальні: 8.00-10.00; 13.00-15.00; 18.00-20.00

Інфраструктура

У нас можна провести банкети та урочистості для клієнтів з Одеси, Затоки, Білгород-Дністровського. Для проведення банкетів та святкових заходів надаємо банкетний зал та зал для конференцій, де ви зможете відсвяткувати важливу подію у колі друзів, колег та партнерів. Наші співробітники засервірують та прикрасять зал, допоможуть підібрати спеціальне банкетне меню, організують харчування під час проведення конференцій та спортивних заходів. Меню розробляється разом із клієнтом, що дозволяє врахувати його смаки та побажання.
 
Ми забезпечуємо гарну кухню та якісне обслуговування. Завдяки професіоналізму наших співробітників гості відчують легку і невимушену атмосферу, що сприяє відпочинку і неформальному спілкуванню.
 
Ми маємо все необхідне для організації дитячого оздоровчого табору. Облаштовані спортивний та дитячий майданчики. На території пансіонату обладнано багато лаундж зон для відпочинку, альтанки, мангали у вільному користуванні, а також літній майданчик з диванами та плазмою, бар.

Найкращі пансіонати курорту