База відпочинку Блік

Одеська обл., ст. Сонячна, вул. Лазурна 83
0 Додати
Останнє редагування: 09.09.22

Деталі
Місцезнаходження: Затока
Адреса: Одеська обл., ст. Сонячна, вул. Лазурна 83

phonelogo Телефон: +38(067) 804-72-35, +38 (063) 527-40-22
Контактна особа: Адміністратор
Кількість місць: Уточняйте у администратора
Переглядів сторінки : 6159
Наразі переглядають цю сторінку: 1 людей
Опис

Відпочинок на Чорному морі 2024, Затока

База відпочинку "Блік"

Готель «Блік», розташований на березі Чорного моря в Затоці, пропонує провести літній відпочинок у родинному колі, наповнений комфортом і яскравими враженнями.
 
Нова концепція готелю спрямована на організацію сімейного відпочинку, в якій враховані всі особливості: 2-х, 3-х, 4-хмісні номери в комфортних котеджах біля моря, доросле та дитяче харчування, дитячі та спортивні майданчики, щоденна анімація та активна розважальна програма всієї родини.

ТЕРИТОРІЯ

Сімейний готель «Блік» розташований на узбережжі Чорного моря у курортному регіоні Затока (Кароліна-Бугаз), за 60 км. від Одеси Готель займає 2 гектари упорядкованої зеленої території, на якій розміщені дерев'яні та кам'яні котеджі, безліч дитячих та спортивних майданчиків, зони відпочинку в тіні, майданчики для навчальних та розважальних майстер-класів, ресторан, таверна та кафе з терасою з виходом до моря та майданчик для волейболу. Wi-Fi на території готелю.

ПРОЖИВАННЯ

У готелі «Блік» 100 номерів, які розміщені у кам'яних котеджах та дерев'яних зрубах. Варіанти розміщення: сімейні 4-місні однокімнатні номери, просторі 2-кімнатні номери та 3-кімнатні номери для великих сімей. Для найменших гостей можна замовити дитяче ліжечко в номер. Європейський стандарт щоденного прибирання у номерах. Зміна постільної білизни та рушників кожні 3 дні.

ПЛЯЖ

Пляжна зона та бар «Каліпсо» для зручності та безпеки гостей розміщені на території готелю. Гості можуть скористатися шезлонгами, парасольками, матрацами, пляжними рушниками, які включені у вартість проживання. Для найменших гостей на території пляжу є зона тіні, яка обладнана іграшками для ігор на піску, а також іншими необхідними пляжними аксесуарами: нарукавниками, надувними колами та жилетами.
 
ТВОРЧА МАЙСТЕРНЯ
 
У Творчій майстерні «Бліка» на ваших дітей чекає активна та розвиваюча програма для різних вікових груп. Програма платних майстер-класів включає: гончарне мистецтво, ковальство, різьблення по дереву, ліплення, плетіння з лози, створення ляльок своїми руками, майстер-класи з живопису та малюнку, урок малюнку на піску, навчання основ скульптури. Відпочинок вашої дитини буде цікавим та захоплюючим.

Харчування

База відпочинку надає харчування в Кафе-їдальні, в якій для Вас готують меню з орієнтацією на дитяче харчування, виключно зі свіжих та якісних продуктів.

Найкращі пансіонати курорту