Готель Астарта

67772, Одеська обл., ст. Дружба
0 Додати
Останнє редагування: 03.09.22

Деталі
Місцезнаходження: Затока
Адреса: 67772, Одеська обл., ст. Дружба

phonelogo Телефон: +38 (066) -214-75-55
Контактна особа: Жанна
Кількість місць: 50
Переглядів сторінки : 2253
Наразі переглядають цю сторінку: 1 людей
Опис

Відпочинок на Чорному морі 2024, Затока

Готель "Астарта"

Міні-готель «Астарта» запрошує Вас насолодитися відпочинком у гарному та водночас екологічно чистому районі Кароліно-Бугазької коси, що поділяє Чорне море та Дністровський лиман. Відпочинок у Затоці ідеально підійде для кожного: пляжний відпочинок, рибальство, нічна життя. Основна особливість міні-готелю – затишні номери від класу «економ» до класу «апартаменти».

Проживання

До послуг відвідувачів надаються просторі, комфортабельні 3-кімнатні номери, місткістю 6 осіб, з можливістю надання додаткових місць.
  • Також є комфортні 2-місні та 1-місні номери з балконами блочного типу.
  • Крім цього 2-х і 4-х місні номери з усіма зручностями. Всі номери оснащені необхідними меблями.
  • 3-х кімнатний номер з власною кухнею, сучасними меблями, санвузлом, кондиціонером, телебаченням, терасою.
  • 2-місні та 1-місні номери із загальним санвузлом, а також 2- та 4-місні номери з усіма зручностями в кожному номері. Холодна та гаряча вода цілодобово.

Харчування

У міні-готелі Затоки ви зможете харчуватися як самостійно, користуючись послугами укомплектованих кухонь, так і в їдальні.

Інфраструктура

На території міні-готелю розташований окремий двоярусний котедж з панорамним видом на море, власною кухнею, санвузлом, кондиціонером та телебаченням.
 
Нікому з гостей не доведеться нудьгувати, адже до пляжу лише 3-5 хвилин, навіть ближче, ніж на відпочинку в Одесі. Ви зможете розважитись на водних атракціонах для дорослих та дітей, поніжитися на сонці. Любителі рибалки зможуть закинути вудку як у море, так і в Дніпровський лиман.
 
На території міні-готелю «Астарта» для людей, які приїхали на відпочинок на власному транспорті, є автостоянка. У вартість проживання входять альтанка та мангал.
 
Крім свого транспорту,ви можете дістатися до нас електричкою Одеса-Білгород-Дністровський до станції «Дружба».
 
Від станції до готелю 300 м. За попереднім запитом надається послуга тренсфери. Реєстрація заїзду: з 13:00 години. Реєстрація від'їзду: до 12:00 години. Система ціни Затока на будь-який гаманець. Ми раді вітати Вас у нашому затишному міні-готелі «Астарта».
 
Ласкаво просимо!

Найкращі пансіонати курорту