База відпочинку Тира

Одеська область, Сонячний курортний район, вул. Лазурна 37
0 Додати
Останнє редагування: 03.09.22

Деталі
Місцезнаходження: Затока
Адреса: Одеська область, Сонячний курортний район, вул. Лазурна 37

phonelogo Телефон: +38 (096)-496-94-46
Контактна особа: Адміністратор
Кількість місць: Уточняйте у администратора
Переглядів сторінки : 3895
Наразі переглядають цю сторінку: 1 людей
Опис

Відпочинок на Чорному морі 2024, Затока

База відпочинку "Тіра"

Запрошуємо Вас у Затоку на базу відпочинку «Тіра»! Хочемо, щоб ви по праву насолодилися привітним прийомом і всіма принадами морського курорту Чорноморського узбережжя. Курорти Одеси стрімко розвиваються і щороку залучають все більше гостей на свої просторі піщані пляжі та чисте блакитне море. Тут Ви знайдете як спокійний сімейний відпочинок, так і веселі розваги, достаток солодких фруктів та дивовижну красу Одеської затоки.

Проживання

Номерний фонд дуже різноманітний і за умовами, і щодо цінової політики. Одна особливість наших номерів, всі вони або з балконом або лоджією або терасою. В окремому котеджі "Амфора" розмістився номер люкс, розрахований на трьох осіб, зі своїм двориком, кухнею та виходом на пляж. Такий собі особистий міні-будиночок для відпочинку, де ви почуватиметеся дуже затишно.
 
З балконів номерів бази відпочинку в Затоці ви будете милуватися морем або видом курорту. Місткість номерів, що здаються, від 2-х до 4-х осіб. Для дітей віком до 12 років ми завжди організуємо додаткове місце. Всі номери 2-х, 3-х та 4-х місні чудово укомплектовані зручними меблями, холодильником, телевізором.
Цілодобово подається гаряча та холодна вода.

Харчування

Харчування ми пропонуємо окремо на вибір 3-разове або 2-разове. Сплачується додатково від проживання.

Інфраструктура

Тут на вас чекає організоване дозвілля і багато позитивних емоцій. Просторий піщаний пляж, тепле чисте море, шезлонги, навіси, намети з морозивом та напоями створять комфортний відпочинок на всю відпустку. Також вам запропонують активні морські розваги: ​​катання на банані, надувних гірках, прогулянка морем на катері. І, звичайно, використовувати кожен момент для купання, займання.
 
Для всіх бажаючих ми організовуємо екскурсії Одесою, Білгород-Дністровськ та Вилковим. Ви побачите дельфінарій, аквапарк, побуваєте в оперному театрі або на Потьомкінських сходах. крім того, можна вибрати дегустацію вин "Шабо" або огляд давньої фортеці. Ми навіть відвеземо вас на ринок 7-й кілометр за покупками та сувенірами. Поруч із нами знаходиться 3D кінотеатр.
  • поряд магазини, ринок, салони краси, аптеки, обмінні пункти, безліч кафе.
  • На території нашої бази є автостоянка,
  • зони відпочинку з клумбами,
  • настільний теніс
  • 3D кінотеатр, а також на пляжі парасольки та шезлонги.

Найкращі пансіонати курорту