Готель Lovestory

Бульвар Золотий берег, 51, Лиманський курортний р-н, м. Білгород-Дністровський, Одеська обл.
0 Додати
Останнє редагування: 03.09.22

Деталі
Місцезнаходження: Затока
Адреса: Бульвар Золотий берег, 51, Лиманський курортний р-н, м. Білгород-Дністровський, Одеська обл.

phonelogo Телефон: +38 (067) -481 21 51
Контактна особа: Світлана Павлівна
Кількість місць: Уточняйте у администратора
Переглядів сторінки : 2226
Наразі переглядають цю сторінку: 2 человека
Опис

Відпочинок на Чорному морі 2024, Затока

Готель "Lovestory"

Запрошуємо всіх на відпочинок в Одеську область Затоку, в центр станції Лиманська, де розташувався готель «Love Story» на 60 номерів, здатний прийняти близько 200 гостей одночасно. Ми є одними з рекордсменів за якістю сервісу та кількістю відпочиваючих. Ви більше ніде не знайдете такої безтурботної та водночас затишної атмосфери, як у нас.

Проживання

4-х поверховий готель-клуб розташований на першій лінії моря і має номери класів "Стандарт комфорт", "Напівлюкс", "Супер ДеЛюкс", "Люкс+", "Люкс студіо", "Люкс сьют", а також апартаментами для сімейного відпочинку .
 
З вікон номерів готелю відкривається чудовий краєвид на море або басейн. Номери першого поверху мають вихід прямо до басейну та терасу-балкон перед номером, всі інші номери мають балкон з видом на море.
  • Номер "Стандарт комфорт" (27 кв.м.) облаштований за сучасним дизайном та містить все необхідне для ідеального відпочинку: кондиціонер, телевізор із супутниковим ТБ, холодильник, санвузол, балкон. Відсутні фен та електрочайник.
  • Номер класу "Напівлюкс" (27 кв.м.) оснащений спліт-системою, домашнім кінотеатром із супутниковим ТБ, холодильником, санвузлом, терасою з комплектом літніх меблів.
  • 2-х місний номер-студіо класу "Люкс+" у 32 кв.м. розділений на дві зони: вітальня з м'якими меблями та спальня з двоспальним ліжком. кондиціонер, домашній кінотеатр з супутниковим ТБ, холодильник, санвузол з гідробоксом, лоджією з комплектом літніх меблів.
  • Апартаменти – ідеальне місце для відпочинку сім'єю.Вміщує сім'ю з 4-х осіб, має три кімнати із сучасним дизайном та меблями та дві спальні. Обладнаний кондиціонером, домашнім кінотеатром із супутниковим ТБ, холодильником, санвузлом.

Харчування

Харчування гостей організовано за принципом комплексного харчування в ресторані, крім того, ви можете замовити всі страви меню за власним бажанням. Спробувавши нашу кухню, відпочинок у Затоці здасться вам раєм. За якістю харчування ми гарантуємо найвищий рейтинг.

Інфраструктура

У Затоці відпочинок буде цікавим та захоплюючим для всієї родини. У вашому розпорядженні — підземний паркінг, найбільший та найвідоміший нічний клуб Затоки «Веселі Титьки», ресторан-банкетний зал на 250 осіб, літній майданчик, кафе. Готель має власний піщаний пляж, де ви можете покататися на скутерах, квадроциклах, позасмагати на шезлонгах під парасольками. Відпочинок у Затоці не тільки оздоровить вас, але й надасть вам зусиль наступного року.

У нашому готелі СТРОГО заборонено:

  • Користуватися електроприладами типу мультиварка, пароварка, електроплитка, праска (у готелі є послуга «Глажка речей»);
  • курити в номерах тютюн будь-якого типу (у тому числі кальяни).
У вільний час на території готелю ви можете насолодитися кришталево чистою водою басейну, позасмагати поруч на шезлонгу, замовити смачний коктейль у обслуговуючого персоналу. До ваших послуг ми надаємо також затишні місця для відпочинку з м'якими диванами, бар біля басейну, сейф на стійці адміністратора, Wi-Fi, нічний клуб та дискотека з шоу-програмами.
 
Надаємо також послугу експрес-реєстрації та обслуговування гостей, за наявності вільних номерів можливість раннього заїзду/пізнього виїзду, виклик таксі, швидкої допомоги, прання та прасування речей, послуги няні. це саме той відпочинок, про який ви мріяли все життя. Повірте, побувавши у нас один раз, ви більше ніколи і ніде не почуватиметеся так комфортно, як тут.

Найкращі пансіонати курорту