Приватне домоволодіння Iris

вул. Лазурна 30, Скадовськ, Херсонська обл.
0 Додати
Останнє редагування: 20.01.23

Деталі
Місцезнаходження: Скадовськ
Адреса: вул. Лазурна 30, Скадовськ, Херсонська обл.

phonelogo Телефон: +38 (068)196 31 36; +38 (095) 339 74 96
Контактна особа: Антоніна
Кількість місць: Уточняйте у администратора
Переглядів сторінки : 847
Наразі переглядають цю сторінку: 1 людей
Опис

Відпочинок на Чорному морі 2024, Скадовськ

приватне домоволодіння "Iris"

Приватне домоволодіння "Iris"розташоване на другій прибережній лінії: до моря 5 хв, центральний ринок через дорогу, а також поряд з нами завжди доступні телефон, банкомат, обмін валют, аптека, цілодобові магазини та інше.
 
У дворі ви завжди можете сховатись від спекотного сонця в прохолодних затишних альтанках та терасах. Ваші діти будуть зайняті іграми у пісочниці у вас на увазі. Відвідування о. Джарилгач (українські Мальдіви) зробить ваш відпочинок максимально цікавим.

Проживання:

Номери просторі, комфортабельні, повні світла, в них панує прохолода та затишок, оснащені всіма новими меблями. У 5 хв ходьби знаходиться санаторій, де можна купити курсування для дітей та дорослих на лікування та харчування.

Харчування

Готувати їжу можна самостійно на обладнаній кухні або замовити страви домашньої кухні з доставкою. Неподалік є безліч кафе з комплексними обідами.

Інфраструктура:

  • альтанки;
  • мангал з усім приладдям для смаження м'яса та овочів;
  • паркування;
  • дитячий майданчик.
При бронюванні номера необхідно перерахувати передоплату за добу. Повернення суми передбачається при відмові від броні не менше ніж за 10 діб. У день прибуття провадиться оплата за всі дні проживання. Час виїзду до 12 години, заїзду після 13. Можливі зміни узгоджуються додатково.
 
Ласкаво просимо на відпочинок!

Найкращі пансіонати курорту