Готель Едем

вул. Олександрійська 82, Чорноморськ, 68000
0 Додати
Останнє редагування: 12.07.22

Деталі
Місцезнаходження: Чорноморськ
Адреса: вул. Олександрійська 82, Чорноморськ, 68000

phonelogo Телефон: +38(063) 70 27 575
Контактна особа: Адміністратор
Кількість місць: Уточняйте у администратора
Переглядів сторінки : 2496
Наразі переглядають цю сторінку: 1 людей
Опис

Відпочинок на Чорному морі 2024, Чорноморськ (Іллічівськ) Готель "Едем"

Готель "Едем" розташований за 10 хвилин ходьби від мальовничого узбережжя Чорного моря далеко від міської суєти. Готель обладнаний всім необхідним для комфортного проживання та відпочинку в Чорноморську (Іллічівськ). Відстань між готелем та центром міста складає 1 км. За 1.2 км від цього готелю знаходиться Свято-Покровська православна церква. Від готелю можна легко дістатися до Будинку молитви та Молодіжного парку.

Проживання:

Ми раді запропонувати вам 12 номерів. Для зручності номера оснащені кабельними каналами, балконом та зоною відпочинку. Вони надають електрочайник, кавоварку та мікрохвильову піч для комфортного проживання.

Харчування:

Гості можуть скористатися приладдям для барбекю. Від готелю можна легко дійти до ресторанів "Катерина" та "Арсенал".

Інфраструктура:

безкоштовний wi-fi; автомобільний паркінг; зона відпочинку. Додаткові послуги: служба доставки; безкоштовний виклик таксі; служба інформаційних послуг; транспортні послуги; зберігання багажу.

Як дістатися:

Автобусна зупинка "Автостанція" розташована за 5 хвилин ходьби. Відстань до Одеси становить 30 км, а до курортного селища Затока – 35 км. Міжнародний аеропорт Одеси знаходиться за 22 км від готелю «Едем».

Найкращі пансіонати курорту