Готель Три дельфіна

Проспект Курортний 4/3
0 Додати
Останнє редагування: 05.01.23

Деталі
Місцезнаходження: Коблево
Адреса: Проспект Курортний 4/3

phonelogo Телефон: +38 (068) 239 61 65 - Вероника, +38 (068) 112 63 83 - Анна
Контактна особа: Вероніка, Ганна
Кількість місць: Уточняйте у администратора
Переглядів сторінки : 1009
Наразі переглядають цю сторінку: 2 человека
Опис

Відпочинок на Чорному морі 2024, Коблево Три дельфіни 

Готель  "Три дельфіна"  порадує як дорослих, так і дітей. Готель «Три дельфіни» абсолютно новий, і порадіє вам комфортабельними номерами та найсвіжішим ремонтом.

Проживання

Готель оформлений у цікавому кольоровому рішенні та дозволить повною мірою насолодитися відпочинком естетам. Номери та фасад будівлі оформлені в одному кольорі, що робить дизайн сучасним і стильним.
 
Номери обладнані всім потрібним: телевізор, кондиціонер, холодильник, сан. вузол із бойлером – душ, раковина, унітаз. Номери є не тільки для невеликих сімей та пар, а й для великих компаній. Також є номери з кухнею.
 
У кожному номері встановлений кондиціонер, і ви зможете відрегулювати температуру в приміщенні на комфортну навіть у найспекотніший день. Наявність бойлера в номерах дозволяє використовувати гарячу воду, коли це зручно саме вам.

Харчування

Цілих ТРИ кухні! Одна літня і дві звичайні на кожному з поверхів. Весь необхідний посуд та техніка, а також пральні машинки загального користування.
 
Літня кухня з усім необхідним посудом та технікою дозволить вам вільно будувати свій розпорядок дня та не залежати від харчування. Готуйте будь-що і будь-коли – від столових приладів, до каструль і сковорідок, а також мікрохвильові печі та плити – все для вас.

Інфраструктура

Вам більше не доведеться перейматися своїми маленькими супутниками і шукати їм заняття, адже ми подумали про вас! Великий батут, пісочниця та іграшки для захоплюючої гри в ній, м'ячі, гірки, гойдалки, а також машинки та мотоцикли для найменших гостей, вашому малюку буде цікаво у нас. Для дорослих любителів посмажити м'ясо та овочі за власним рецептом у нас є мангали та барбекю. Альтанки дозволять відпочити зі смачною, свіжоприготовленою їжею просто на свіжому повітрі.
 
Дитячий майданчик для найменших дозволить зайняти дітей прямо на території готелю на будь-який смак від батуту до пісочниці.

Найкращі пансіонати курорту