Пансіонат Гостьовий будинок Прованс

ВУЛ. ШКІЛЬНА №48/63
0 Додати
Останнє редагування: 16.09.22

Деталі
Місцезнаходження: Залізний Порт
Адреса: ВУЛ. ШКІЛЬНА №48/63

phonelogo Телефон: +38 (096) 648 23 37, +38 (066) 925 86 64
Контактна особа: Адміністратор
Кількість місць: Уточняйте у администратора
Переглядів сторінки : 902
Наразі переглядають цю сторінку: 2 человека
Опис

Відпочинок на Чорному морі 2024, Херсонська область, Залізний Порт

Гостьовий будинок "Прованс"

Віддаленість від пляжу = 50 метрів Екскурсії у Залізному Порту зроблять ваш відпочинок максимально насиченим.

Проживання

Гостьовий будинок має 14 однокімнатних номерів та один номер двокімнатний.
 
  • На першому поверсі будинку розташовані номери для сім'ї з трьох дорослих людей + дитина, ці номери мають двоспальне ліжко, диван «малютка», телевізор, комод, шафа, холодильник, кондиціонер, санвузол, гаряча, холодна вода цілодобово.
  • На другому поверсі розташовані тримісні номери з двома ліжками односпальне і двоспальне, телевізор, комод, шафа, холодильник, кондиціонер, санвузол, гаряча та холодна вода цілодобово.
  • На третьому поверсі будинку розташовані однокімнатні номери для двох людей, ці номери мають двоспальне ліжко, комод, стіл, холодильник, кондиціонер, вішалка, санвузол з гарячою та холодною водою цілодобово.
  • В окремому котеджі на другому поверсі є двомісний покращений стандартний номер з двоспальним ліжком, холодильником, кондиціонером, шафою, телевізором, обіднім столом, санвузол з гарячою і холодною водою.
  • Двокімнатний номер розташований на 1-му поверсі, цейномер вміщує до 5-ти гостей, має телевізор, кондиціонер, холодильник, санвузол з гарячою та холодною водою цілодобово, додатково обладнаний кухонним гарнітуром, мікрохвильовою піччю, ел.чайником та великим обіднім. столом; - В одній кімнаті можуть розташуватися троє гостей (великий диван + крісло - ліжко), у спальні - 2 гостей.

Харчування

У дворі розташована кухня з газом. плитами, мийками та необхідним інвентарем для самостійного приготування сніданків – працює до 21 – 00. Використання своїх приладів для приготування їжі в кімнатах заборонено. Кафе – у радіусі 50 м.

Інфраструктура

На території також розташовані альтанка та дитячий майданчик. Для гостей, які приїжджають на своєму транспорті, поруч із гостьовим будинком, межують кілька платних авто-майданчиків на вибір. Відстань до пляжу складає 50 метрів. Кафе, бари, ресторани – 50 м.. Дискотеки, нічні клуби тощо – 500 м.
  • Заїзд - о 12:00,
  • виселення - до 10:00 ранку
  • Ранній заїзд або пізній виїзд обумовлюється заздалегідь та додатково сплачується.
Умов для відпочинку з домашніми улюбленцями у нас не передбачено. Звертатися з 7-00 до 22-00 год. т. 096648 23 37; 066 925 86 64

Найкращі пансіонати курорту