Готель Елінг №6

Українa, Одеська обл., вул. Набережна, 19-Б/6, територія яхт-клубу готель «Елінг №6»
0 Додати
Останнє редагування: 12.07.22

Деталі
Місцезнаходження: Чорноморськ
Адреса: Українa, Одеська обл., вул. Набережна, 19-Б/6, територія яхт-клубу готель «Елінг №6»

phonelogo Телефон: +38 (097) 395 52 23, +38 (050) 80 70 290
Контактна особа: Тетяна Василівна
Кількість місць: Уточняйте у администратора
Переглядів сторінки : 1986
Наразі переглядають цю сторінку: 1 людей
Опис

Відпочинок на Чорному морі 2024, Чорноморськ (Іллічівськ) Готель "Елінг №6"

Якщо ви ще не визначились із відпочинком, то приїжджайте саме сюди. Шикарні пляжі, чудовий клімат, тепле чисте море, смачні фрукти, цікаві розваги як для дорослих, так і для дітей – все це ви знайдете в Іллічівську. Відпочинок на Одещині підходить як для молоді, так і для сім'ї з маленькими дітьми.

Проживання:

До ваших послуг сучасний п'ятиповерховий комплекс на березі Чорного моря з комфортними та просторими номерами класу «стандарт» та «люкс». Всі номери класу «люкс» обладнані всіма необхідними меблями, кондиціонером, холодильником, електроплитою, музичним центром, телевізором, кухнею-студією, санвузол. Номери класу "стандарт" не мають кухні.

Харчування:

Харчування можна замовити як комплексне, так і індивідуальне. Завжди свіжі овочі, фрукти, морепродукти будуть у вас на столі. Якщо вам необхідно організувати свято, то завжди можете звернутися за цією послугою.

Інфраструктура:

На території ви можете скористатися басейном, більярдом, настільним тенісом, барбекю, сауною. Також є парковка, що охороняється. На терасі 5-го поверху ви можете насолоджуватися прекрасним видом на море та незабутнім заходом сонця. Тут ви можете, як поніжитися на шезлонгах під сонцем, що пестить, так і відправитися на морську прогулянку на яхті по блакитному морю. Якщо ви любитель риболовлі, то можлива організація і для такого проведення часу. Вам також запропонують скуштувати водні атракціони, відвідати цікаві екскурсії.
Відпочинок в Іллічівську залишить приємні спогади про літо!

Найкращі пансіонати курорту