Пансіонат Аладдін

Щасливцеве, вул. Гагаріна, 91
2 Додати
Останнє редагування: 10.04.23

Деталі
Місцезнаходження: Щасливцеве
Адреса: Щасливцеве, вул. Гагаріна, 91

phonelogo Телефон: +38 (066) 201 05 41, +38 (096) 311 28 10
Контактна особа: Земфіра
Кількість місць: 30
Переглядів сторінки : 8450
Наразі переглядають цю сторінку: 1 людей
Опис

Відпочинок на Азовському морі 2024, Арабатська Стрілка, Щасливцеве

Гостьовий будинок "Аладдін"

Ми працюємо цілий рік.

 
Аладдін розташований при в'їзді в Щасливцеве і працює цілий рік.
 
Наш Гостьовий будинок знаходиться в найекологічнішій частині селища Щасливцеве, між Зяблевським озером і Азовським морем, чисте йодоване, солоне повітря, благотворно впливає на здоров'я.
 
Пляж піщано-черепашковий, широкий і чистий, розташований в 5 хвилинах ходьби тінистою дорогою, через базу «Чайка - 2», магазинів, сувенірних та овочевих лавок. На пляжі парасольки навіси, шезлонги, атракціони, гірки, катамарани, віндсерфінг.
 
***Лікувальні грязі Зяблевського озера, допомагають при захворюваннях опорно-двального апарату, можемо дати пораду, як правильно використовувати лікувальний бруд.

Проживання:

  • 1-кімнатний люкс з кухнею та террасою, що має свій окремий вхід, розташований на першому поверсі. Номер обладнаний телевізором, холодильником, кондиціонером, необхідними меблями, санвузлом із цілодобовою подачею гарячої та холодної води.
  • 1-кімнатний напівлюкс зі своєю верандою та обіднім столом, розрахований на 4 особи. Номер обладнаний телевізором, холодильником, вентилятором, необхідними меблями, санвузлом з цілодобовою подачею гарячої та холодної води.
  • 1-кімнатний напівлюкс на другому поверсі. Розрахований на 3 людей. Номер обладнаний телевізором, холодильником, кондиціонером, необхідними меблями, санвузлом, з цілодобовою подачею гарячої та холодної води.
  • Котедж. З двома спальнями, вітальні з кухнею та санвузлом. Котедж розрахований для 6-7 осіб. Призначений для цілорічного відпочинку.
  • Апартаменти 2-кімнатні. З двома спальнями, площею кожної 20м*2, великою кухнею та террасою з обіднім столом. Окремий вхід. Розрахований для проживання до 7 осіб.
  • Вхід до всіх номерів окремий, не закритий від доступу свіжого повітря.

Харчування

На території є кафе-їдальня, де можна замовити харчування (сніданки, обіди, вечері). В асортименті пропонуємо страви національної кримсько-татарської кухні, а також ароматну каву по східній.
На території є спільна кухня для самостійного приготування їжі для номерів без кухні.

Інфраструктура

Упорядкована закрита територія, Зелений великий двір, є місця відпочинку для дорослих, безкоштовна автостоянка, фонтани, барбекю, покриття WI-FI.
  • Для дітей відведено великий ігровий майданчик під тінистим виноградом.
  • Поруч знаходиться ринок, магазини, кафе
  • За попередньою домовленістю організуємо трансфер з авто і залізничного вокзалу до гарячого джерела, солоного озера.
  • За 1 км від нас розташований аквапарк «Оазис».
  • У 10 хвилинах знаходиться Зяблівське озеро з лікувальним брудом та сіллю.
  • До лікувального гарячого джерела Щасливцеве – 5 кілометрів.
  • Поруч із пансіонатом знаходиться зупинка маршрутного таксі.
Незарегистрированный пользователь
Диана (Винница) 17.05.2021
Отдыхаем в Аладине сейчас с детьми. Очень довольны,прекрасная детская площадка для детей,комфортный номер с кухней,шикарный двор. Рекомендуем
Незарегистрированный пользователь
Елена (Харьков) 14.12.2020
Отдыхали в прошлом году с семьёй,нам очень понравилось. Приедем ещё.Уютные номера ,очень вкусные обеды и доступные цены.

Найкращі пансіонати курорту