Готель Bon Ami (Бон Амі)

+380500888150 +38050-088-81-50 Замовити
Стрілецьке (поряд із Соколом)
5 Додати
Останнє редагування: 25.04.23

VIP-Партнер
Деталі
VIP-партнер проекта
Місцезнаходження: Стрілкове
Адреса: Стрілецьке (поряд із Соколом)

phonelogo Телефон: +38 (050)-088-81-50
Контактна особа: Адміністратор
Кількість місць: Уточняйте у администратора
Переглядів сторінки : 3873
Наразі переглядають цю сторінку: 2 человека
Опис

Відпочинок на Азовському морі 2024, Арабатська Стрілка, Стрілецьке

Готель "Bon Ami (Бон Амі)"

Запрошуємо Вас на відпочинок у зовсім новий готель Bon Ami у Стрілковому. Шикарні номери та доступна ціна Вас приємно здивують. По сусідству з нами пансіонат "Сокіл". До моря 450 м, 1 житлова лінія. Чистий пляж, що прибирається.

Проживання

У кожному номері є сан. вузли з постійною гарячою та холодною водою, кондиціонер, сучасний телевізор, Wi-Fi, холодильник. Орієнтовна вартість номера від 500 до 1500гр в залежності від сезону та кількість місць у номері

Харчування

Гостям пропонуємо три разове харчування.
 
Тільки у нас кухня укомплектована повним набором посуду (каструлі, сковороди, чайник, тарілки, ложки, виделки, ножі, обробні дошки тощо), де ви за бажання зможете приготувати собі їжу. Якщо ви не хочете готувати самі, є можливість замовити їжу в кафе, яке знаходиться поблизу.

Інфраструктура

На території пансіонату знаходиться продуктовий магазин. За кілька хвилин ходьби знаходиться Поруч знаходиться дитячий розважальний центр-Парк Атракціонів, кафе "Посейдон". Пляж поблизу готелю піщаний, море тепле та ласкаве! Глибина моря відмінно підходить для відпочинку та проведення часу з дітьми.
Море тут чисте та відкрите - це Вам не Мелекіно і не Білосарайська коса з їхньою мілководною затокою.
 
З ранку до вечора ви насолоджуватиметеся сонцем, повітрям і водою, і вам не потрібно буде витрачати багато часу на дорогу до пляжу! Народу на пляжі не багато, місця для того, щоб розташуватись завжди є.
 
Повітря цілюще! Поки йдеш до моря, до пляжу, так ароматами цілющих трав надихаєшся, потім у морі плюхнешся, накупаєшся, на пісочку назбираєшся і точно знаєш, що прийдеш у номер і все буде чудово!
 
А ще можна поїхати на Гаряче джерело або Солоне озеро, або відвідати Дельфінарій або Аквапарк, а також здійснити низку захоплюючих екскурсій, наприклад Асканію-Нова.
 
Стрілецьке - це найкращий відпочинок для вашої родини! Чекаємо Вас!
3-місні номери
Фотографії номера:
Опис номера:
У номерах є все необхідне для відпочинку з дітьми, так би мовити все як вдома - телевізор, кондиціонер, холодильник, інтернет, стіл та стільці, тумбочки, односпальні ліжка. Душ, туалет у номері, телевізор, холодильник, кондиціонер.
 
Орієнтовна вартість номера від 500 до 1500гр в залежності від сезону та кількість місць у номері.

3х-4х місні номери "Комфорт плюс"
Фотографії номера:
Опис номера:
У номерах є все необхідне для відпочинку з дітьми, так би мовити все як вдома - телевізор, кондиціонер, холодильник, інтернет, стіл та стільці, тумбочки, двоспальне ліжко і розкладні дивани.
 
Орієнтовна вартість номера від 500 до 1500гр в залежності від сезону та кількість місць у номері

Незарегистрированный пользователь
Надежда, Станислав (Запорожье) 02.08.2021
Отдыхали в Бон Ами второй раз. Остались очень довольны условиями проживания и чутким отношением хозяйки Наны и всего персонала отеля.Созданы великолепные условия для отдыха.Очень вкусно готовят обеды и выпечку.Желаем дальнейшего развития и процветания! Надеемся на новые встречи!
Незарегистрированный пользователь
Бобошко Евгений (Днепр) 12.07.2020
Отдохнули душой и телом! Поехали с друзьями, нас приняли очень тепло, все помогали при любых вопросах! Хорошее расположение к морю,пляж и море чистое! Номера комфортабельные, красивые , сделаны с любовью ,заботой, со вкусом, это чувствуется и видно! Очень вкусная еда!!! Гостеприимный персонал и даже собачки с кошечками живут ,дружат , создают такую классную мирную добрую атмосферу! Очень удобное местоположение! Спасибо большое хозяевам, персоналу, повару и домашним любимцам❤️
Незарегистрированный пользователь
Юлия (Днепр) 16.04.2019
Все супер! Спасибо за отличный отдых. Отдыхали август 2018 с детьми.